ahojky

14.11.2008

:a:
ahojky, jsem tu nová a ráda bych se k vám připojila :°: Zrovna řeším, jaký vybrat kočárek, jsem tzv. tabula rasa, list nepopsaný, byla jsem se sice podívat v obchodu, ale šla mi hlava kolem... Nemáte náhodou někdo nějaký dobrý typ? Nevím, zda 3-kolku či 4-kolku, budu jezdit po městě i terenu... Malý nebo velký kola? Nafukovací? Taky potřebuju., aby se složil do kufru auta (ten máme našěstí dost veliký) Taky by to asi měla být kombinace, pokud možno i s autosedačkou, která by se dala přidělat na podvozek kočárku... No a kdyby byl do 20000, bylo by to fajn... Asi nelehký úkol, co???
No, kdyby vás něco napadlo, budu vám vděčná :-)
MARTA

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já jsem v tomhle směru měla hned jasno. Měla jsem možnost pojezdit si jak ve městě tak v přírodě s kočárkem zn. Jané. Od tý doby jsem nic jinýho neřešila. Od konce 4. lunárního měsíce máme kočárek objednaný. Je to tříkolka, trojkombinace. V tom obchodě, co jsme ho objednávali, jsme si k tomu objednali další a další věci, aby to bylo ve stejným barevným provedení. Je fakt, že ta cena se vyšplhala na skoro 27 000,- Kč. Ale je fajn, že je u něj servis, který kočárek jednou zcela bezplatně seřídí, třeba i po roce používání a v případě nějaké závady nebo reklamace ti dají na tu dobu kočárek náhradní, což je dost důležitý. Pro mě bylo při vybírání kočárku prioritou, aby nebyl těžký, aby byl snadno ovladatelný a skladatelný s nafukovacíma kolečkama a hlavně aby nepůsobil humpolácky, aby byl spíš sportovně elegantní, což tenhle splňuje na 100 %. :one:

Ahojky,
my budeme taky potrebovat kocarek jak do mesta tak na vesnici, takze jsem se na 100% rozhodla, ze 4kolecka, vetsi a nafukovaci rozhorne! BUdem brat asi tuto trojkombinaci - BABY HEAVEN 31
Nechame si ho udelat v cerno-sedo-zlute nebo oranzove barve.
Pred necelym rokem jsem jezdila s tou trojkolkou a myslela jsem si, ze se z toho zblaznim! Nesnasim to predni kolo, jak se porad otaci a kdyz chces treba najet na vyssi chodnik, tak to se minis zblaznit abys to udrzela na tom otocnym.
Ja nevim, to je muj nazor.

Ahoj Marto,
my pomýšlíme na hluboký, nebo kombinovaný kočár inglesina. Má krásná nafukovací kolečka, prostornou hlubokou korbičku a je houpací.
http://www.bambinomio.cz/inglesina_web/

Hluboký chceme koupit v bazaru a potom si pořídíme nějaké pěkné nové golfky.

Ale zatím vyčkáváme.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka