Ze snažilky těhulka..?????

14.11.2008

Ahojky...tak vám nevím, ale mooožná se zadařilo...Ty, které jsou tu déle si na mě možná vzpomenou, snažíme se od loňského září, zhruba od jara jsem rezignovala...nechala to být. Měla jsem celkem i rozházenou MS, takže když jsem měla teď měsíční zpoždění, nijak jsem se nevzrušovala, není to poprvé...Jen pro jistotu jsem si dnes koupila GS mamatest a ejhle...vyskočila druhá čárka...nu objednám se k dr. a uvidíme.... :h:

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ivko, gratulujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii supe zprava po ránu :girl: :girl: :girl: mooooc si mně potešila, držím palečky :qu:

No jasně, že si vzpomínám!!!!!!! Moc moc moc ti gratuluji, je to krásná zpráva a přeji, ať je vše ok!!!!!

In reply to by Pavule

to určitě, právě mě přerůstá můj starší syn( já mám 180) a přijde mi, že se narodil nedavno...takže pokud to vyjde, budu si to užívat určo více....však tu snad budu pečená vařená....jako kdysi ;) ;)

In reply to by Ivka

Jo, vše je OK. Já i prcek :-)
Akorát mi zůstalo 15 kg!!!!!!! Je to opravdu šílený, nic původního neobleču a tahám jen jedny rifle, cojsem pořídila v těhu. Omezila jsem jídlo, chodím pěšky, lítám kolem prcka, kojím a váha NIC!!!! Tak tohle mě trápí, jinak v pohodě.

In reply to by Pavule

já to měla také...pomohlo mi, až když jsem nastoupila zpět do práce, ale po druhém už mi to zůstalo...hlavně bez stresu!!!Vím, že je to těžké, také jsem vždy "záviděla" štíhlým maminkám..., ale určo mají zase jiné starosti.... raduj se, nemysli na to a půjde to...

gratulace!!! :h: Nám to trvalo 4 roky a taky se to chytlo, až jsem to vzdala a začala na to kašlat. Tak-tak, nervy dělají svoje! :///:

tak to tedy velkáááááááááááááááááá gratulace a přejeme hlavně zdravíčko :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h: sisina a Matějíček

In reply to by Ivka

Ahoj holky, včera jsem sem zabrousila a koukám, jaký krásný stránky existují :-) jestli ti vyšel testík pozitivní, tak bych si myslela, že to musí být těhu, takže gratuluju :-) i když já mám teda zkušenost s falešně negativním výsledkem - na dvou testech mi vyšlo, že těhotná nejsem, tak jsem šla k doktorce s tím ,že se mi nějak zpozdila MS, a at mi dá injekci na vyvolání, že se nemusí bát, že těhu nejsem...no, poslala mně na krev a ejhle - jsem :-) tak držím pěsti at ti doktorka taky potvrdí a užívej si to :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky