Srázek v Jihlavě

14.11.2008

Ahojdá ženský :a: , tak mi ta naše šíša po dnešním náročném dni usla, asi jí naprosto vysílil dnešní sraz co jsme měli s holkama z vysočiny v Jihlavě! Bylo to moc fajne, teda aspoň mě se tam moc líbilo, takové pohodové setkání a málá se tak utahala že padla s flaškou mléka za chvíli jak mrtvola!!! Jinak přikládám pár foteček jak si to drandíme ve svej i máminej postýlce :!k: A co vy jak jste se měli a co plánujete na víkendík??

Ahojky Dituš. Sašenka je neskutečně šikovná :w: Taková malá Ďáblice }:) Mě Mikuláš usnul až teď.Jsem zvědavá, kdy se zas vzbudí :00: Srazík byl fajn.Někdy si dáme repete :)

In reply to by Zuzu

Ahojdá, to jsem ráda že se vám na srazíku taky líbilo a repete určo dáme, škoda že je před náma zima a né léto, protože když je hezky je to všechno takový snažší a pohodlnější než když je hnusně!!! Jinak Mikulka je moc skvělej a krásnej kluk, ještě suprovější než na fotkách, jen by měl mamku nechat víc odpočnou co?!?!

Ahojky moc krásné fotečky :one: Sašenka je kouzelná a hodňoučká já dám fotečky ze srazíku zítra taťka mi zabavil foťáček hned ve dveřích ani do PC jsem si je nestihla hodit sisina a Matějíček

In reply to by sisina

Ahojdá Sisi, tak to je teda taťulda pěkný zlobidlo když ti takle sbalil foťák ale to neva!! Jinak děkujem za pochvalu a ona zas tak hodňoučká není, jen na tom sraze byla tak zavalená informacema že tak vypadala:-))))) Mě se líbí ty Matějdovi kukadla, z toho budou ty holky úúúúplně hotový!!!

In reply to by Ditousek

postěžoval si hned mezi dveřmi že jsme bordeláři že nenašel foťák kam jsme ho zase zašili tak jsem ho vyndala z tašky načeš vyvalil oči a řek to mě mohlo taky napadnout že ho máte sebou vyfotil si světlo co jsme si před rokem koupili do chodby a jel nakupovat aby se dodělali dětem pokojíky chodba a mohlo se začít budovat dál sisina a Matějíček

In reply to by Ditousek

jo jo oceňuje já jsem vymalovala on koupil tyče na záclony a světla v neděli položí podlahu a bude jeden pokojíčeu hotový a druhý nám kámoč v neděli doštukuje a bude se moct budovat dál už je doma jdu stahovat ;) sisina a Matějíček

:a: :a: :a: :a: mě se taky líbilo :\x: :\x: ani se Sašence nedivím, já jsem taky nějak zmordovaná, že to jdu zapíchnout, umej se a ležet :'zz): :'zz): zdendula se mi vychrupnul hoďku v autě, tak tu ještě do 18.30 řádil, a teď už taky chrupe :'zz):

:a: :a: :a: :a: mě se taky líbilo :\x: :\x: ani se Sašence nedivím, já jsem taky nějak zmordovaná, že to jdu zapíchnout, umej se a ležet :'zz): :'zz): zdendula se mi vychrupnul hoďku v autě, tak tu ještě do 18.30 řádil, a teď už taky chrupe :'zz):

In reply to by ivkahof

Ahoj Ivko.To si ani neumím představit, že Udeněček řádil :s: To ten náš čertík řádil až do devíti, to usnul, ale za půl hodiny už byl vzhůru a zas jsem k němu musela jít, ho utišit :00: :00: :00:

In reply to by Zuzu

Zuzi, řádil jako že si hrál, a hulákal na lesy :!k: jak se může samovolně hýbat, tak to je jeho. jinak jsem vstávala ještě o půlnoci na kojení a pak v 6h. Takže docela dobrý :k: ale taky jsem si myslela že to bude horší se spaním, ale ne, zvládnul to :!k:

In reply to by ivkahof

Ahojdá Iví :a: :a: tak to se nedivím, že jseš mrtvá, já jsem tady taky zalezlá s malou v pelíšku a jsem zvědavá jak dlouho tady vydržím, idkyž chlap odjel takže jak se takle zapíchnu s nouťasem v pelechu tak tu ospalost i překlenu :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka