Hlásím se jako "maminka"!!!

14.11.2008

Ahoj všechny holky a listopadovké holky,tak už vám píšu né jako těhule ale jako ta nejštastnější maminka na světě!!!Jen v rychlosti,než se bobeček probudí.Nakonec z překvapeníčka,kterého jsme se už nemohli dočkat,vylezla naše holčička Natálka s mírami:3kg a 49cm.Porod byl šílený,bolestivý,a hlavně dlouhý.Malá se narodila v sobotu 8.11.08 ve 12:04hod,přesně o týden dříve..Později napíšu celý porod,teď zatím není tolik času,abych tady seděla.Ale musím vám říct,a nechci to zakřiknout,že Naty je opravdu hodné miminko,pořád spí,napapá se a zase spí. :s:Jsem strašně zvědavá,kdo z nás listopadovek už mají taky mimča.Tak pisnětě,kdo je ještě celý!!!Mějte se moc krásně a těhulky držte se!! Ono to čekání fakt stojí za to,a ten malý uzlíček z vás udělá ty nejštastější lidi pod sluncem!!!Papa :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

To je nádhera! Tak budem očekávat tvůj popis porodu, než se doma Natalka rozkouká.
A Natálce do života to NEJ a NEJ, spousty zdravíčka Vám všem! :h: :k: :e): :qu:

Ahojky Peťulo :a:
Mooooc gratuluju a přeju vám oběma hodně zdravíčka :h: :h:
No, my máme termín v pterý 18.11., takže jsem v očekávání, zda se něco stane... A toužebně to očekávám :)
Tak si užívej Natálky :cc): :a:

Ahooj Petulko, moooc gratulujeme.. my jsme stále celý, ale Linducha, Janulka a lu.kikinka už mají mimísky.. a další holky..., ale nevím co Masulda, ta se nám nějak ztratila s bolestma.. tak uvidíme.. Ty jsi šťastňulka, tak ti přejeme hodně zdravíčka pro malou.. já už se nemůžu dočkat :-) papapa :\x: :qu: :pig:

Veliká gratulaceeeeeeeeeeee k holčičce. Já mám termínek až 13.12. a nejraději bych aby už malá byla s nama. Hodně štěstíčka,zdravíčka a pohodičky s Natálkou.

Veliká gratulaceeeeeeeeeeee k holčičce. Já mám termínek až 13.12. a nejraději bych aby už malá byla s nama. Hodně štěstíčka,zdravíčka a pohodičky s Natálkou.

ahojky, gratuluju a at ti zůstane malá takhle hodná. Já ji měla taky zlatíčko, najedla se a spala dál, ráno vstávala tak v devět, takže úplně supr. at se vám daří.

Ahoj Peťulo :a: , moooooc gratulujeme k Natálce a přejem Vám holky moc moc zdravíčka :qu: :qu: :qu: :h: :h: :h: ! My pořád čekáme :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka