Pohyby

14.11.2008

Zdravím maminky, chci se zeptat, jsem v 19.tt čerstvě a zatím nemáme žádné pohyby- jsem poprve tehotna.Mám jen pobolívání podbříšk tak jen tak vím že se tam neco deje....je to normální??Je tady taky nekdo kdo ješte nemá pohyby??Dočetla jsem sem že u prvorodiček tak 20-21.tt.
Kačka :a:

ahooooj, jsem rada, ze je tady nekdo s obdobnym problemem-porad tady ctu, jak holky citi pohyby v 17tt, 18tt a ja taky jeste porad nic, az jsem si taky rikala co je???..uz by to melo...ale mame asi jeste cas!zrejme to je v pohode :\x: ...ale uz se na ne tesim :one: ...19tt zacinam zitra :qu: ...tak at to simranicko prijde co nejdriv :qu:

To je ještě v poho. To taky můžeš cítit až kolem 23. týdne. Já to zprvu vnímala jako takové zašimrání a potom takové bublinky. Brzy se dočkáš a buď v phodě. pa pa

nám říkaly ve škole že první pohyby může prvorodička porvé cítit mezi 18-26týdnem těhotenství takže buď v klidu času dost :) :dance:

Ahoj, vůbec si s tím nelam hlavu. Je to tak jak říkáš, prvorodičky to prý většinou cítí až tak kolem 22 týdne. Já jsem teda vyjímka, pohyby jsem měla v sedmnáctém týdnu, ale můžu říct, že kdyby mi mamka neřekla, že tohle jsou ty pohyby, tak bych to nevěděla. zrovna jsem ležela zádama na gymnastické balónu a měla ruky na bříšku a cítila jsem tam takové jako vrnění. Zato teď je to pěkný karambol. :-D Takže ještě chviličku počkej a něco málo určitě brzo ucítíš.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka