Ahoj ženy

13.11.2008

tak mám konečně dobrý zprávy....děti jsou zdravý :h: :h: :h: :\x: :\x: :\x: , ale já mám prozměnu zánět močáku :( ..nic mě nebolí, nic mi neni, ale zjistili mi to z moče.....ale co, beru ATB a bude klídek. Hlavní je, že děti jsou v pořádku :h: .
Zítra mě s Míšou čeká poslední kontrola na ORL a snad bude klid ;) :h: . A taky už nám pojišťovna dokonce i proplatí Prevenar pro malýho tak budeme platit jenom jednu vakcínu Karolínce :girl: .
A jak se máte vy?

ivka2222

děkuju za optání máme se fajn,ale mně začala zlobit Deniska pořád se objevují ty pupínky :(

ahojky tak to jsou skvělé zprávy že jste v pořádku :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: ty to taky zaženeš antibiotikama hlavní je že nemáš žádné problémy ;) jak to že vám pojišťovna zaplatí prevenar??? sisina a Matějíček

In reply to by sisina

JJ, mám radost až až...taky jsem si tu radost dneska užila a utrácela na Vánoce :///: ...pro děti teda, ale to je nejkrásnější ;) .
Zaplatí mu to pojišťovna, protože už prodělal moc zánětů najednou v krátký době a hlavně ho ještě nemá - neni naočkovanej prevenarem, nestihli jsme ti kuli tomu jak byl nedonošenej a já jsem ani nechtěla...a teď mi doktor říkal, ať ho nechám a nic neřeším, kor když k tomu má sklony ;)

In reply to by kettynka

tak to jo hlavně aby mu to pomohlo a copak jsi pořídila ježíšku :!k: :!k: :!k: :!k: já stále nevím co Matějovi velký děti ty už si o něj řeknou ale Matěj tápu a tápu sisina a Matějíček

jsem ráda, že budete mít snad zdravíčko pohromadě :-) je to hrozný, když člověk neví a ještě horší, když ví.. takže už jen samé dobré zprávy! :h: :k:

no tak to je super, sem na vás myslela ;) no konečně nějaké dobré zprávy.... a tobě přeju brzské uzdravení :s: :s: :s:

Ja mela taky zanet mocaku.Dvakrat po sobe a podruhe uz jsem chcala krev :00: HRUUUUUUUUUUUZA.To sedis na zachode a chce se ti porad strasne curat ale neni co.Byli jste na to testu sluchu?S malim?Je v poradku?Jsem rada ze uz se ti to lepsi.

In reply to by Zuzana.Picmouse

No, tak já zatim chodim jen čůrat a čůrat.....ale to mám z urologickýho čaje ://: - hnus fialovej :sick: , ale prý pomáhá, tak uvidíme.
Jinak s Míšou jdeme na měření sluchu až se mu ouško pořádně zahojí, ale zatím to vypadá v pohodě a nemyslí si doktor, že by to mělo následky...i dětská říkala, že slyší zatím tak jak by měl...tak uvidíme ;) , ale snad už bude jen a jen dobře :k: .
A co vy, jak se máte? Už máš nakoupeno na Vánoce?

In reply to by kettynka

Urologickej caj jsem zkusila a poblila se z neho :sick: a to jsem si jen cucla :sick: ja jsem mela leky co se berou i na kapavku :!k: bylo to tam napsany.A pomahalo to.
Pokud malej reaguje na hlas tak je jasny ze slysi,to je dobre
Na Vanoce uz zacinam nakupovat ale jen Terce.Na ostatni prdim.Nemam prachy,beru 7600.Jsem socka.Tatinek teda dostane nejakou malickost ale jinak opravdu nemam na vyhazovani.Jinak se mame dobre.Dneska jsem dostala mesicky a zitra jdem do plavani.Fakt to miluju. :00: Ke vsemu jsem si na 16.30 pozvala babu ze stavebni sporitelny a v 16.00 me konci to plavani.Uplne jsem na to zapomela.Tak dojedem dom asi mokry.A mozna i v plavkach :!k:

In reply to by Zuzana.Picmouse

No, ten čaj je fakt hnusnej, ale já to zvládnu...snad, zatim zvládám, ale to chcaní už mě štve...se potkávám na záchodě :s: .No tak to já taky zatím nakupuju jen pro prcky, jednak za ně utratim nejvíc :00: a za zbytek možná koupím něco ostatním :///: .
No, pěkný, máš to krásně naplánovaný...tak hlavně se pořádně vysušte ať nejste nemocný, holky.....pani kdyžtak chvilku počká, no :P

In reply to by kettynka

Bude muset,jinak pude dom s prazdnou :!k: Stejne me to stavebka sere a nejradeji bych jim to omlatila o hlavu a nacpala do prdele.Ja su na ne tak nasrana ani nevis jak.Vsechno co me pred peti rokama nakecali je jinak a vsechno ma nejaky ALE :spid:

In reply to by kettynka

:!k: Ja kdyz jsem od baby minule celanasrana odchazela,tak mi vnucovala letak abych udelala sporeni male.No malem jsem ji ho hodila na hlavu.Oni se na me oborili jestli pre 3000 mi nekdo jen tak da a jestli je prej najdu na zemi.No jasne ze mi je klidne nekdo da.Staci rict si na spravnym miste a tak jsem ji rekla ze 3000 nejsou penize ktery by me staly za to abych se nekam upsala na sest roku :!k: Jestli zacne drzkovat u nas doma tak ji David vyhodi.To bude vostuda :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka