LISTOPAD, LISTOPAD.. 40.TÝDEN PAD

12.11.2008

Čau holky.. tak jak je dneska??? Dovoluji si popřát nám, co dnes vstupujeme do 40.týdne.. s prohlášením, že se opět nic nedějě.. Mějte se krásně...

Zahajuji diskuzi... ppappapaaaaaa :\x: :\x: :\x: :\x: Marťa

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj holky,
já už jsem vstoupila do 41.týdne a nevím, jestli je tedy co oslavovat :?
všechno mě bolí, ale k porodu to ještě není. Včera jsem byla na kontrole a prej to vůbec na porod nevypadá a dnes už mi najednou z ničeho nic ráno začala odcházet hl.zátka a prý se začínám otvírat, tak sláááva, aspoň už se něco děje...ale zas velký naděje si taky nedělám...to ještě může stejně trvat i dny.... :||): za chvíli už si asi taky spíš půjdu lehnout na pavilon do Bohnic, jak jste tu některá psala :!k:

In reply to by Réza

AHOOJ.. tak to tě upřímně lituju, Bohnice sice neznám, ale na nějaký oddělení to vidím taky.. My tady máme Černovice...
To mně ani nevykládej s tím 41.týdnem.. mně je teď k večeru nějak zle.. začala jsem hodně jíst, je mi tak šoufl.. ale já jsem asi prochladla, páč jsem dnes chvilku seděla u otevřenýho okna.. Neuvěřitelně mně praská v celý páteři, ta krční.. to je sada... No, takže nevím, jestli to spíš není přicházející nemoc...
Ovšem zapomněla jsem dodat, že nevím, jestli nemám spíš otravu tím maliníkem.. páč si to dělám hrozně silný... tam je kávová lžička do 250 ml a já si dávám 3 do 2decky.. luhovat se to má 15 minut... Teď jsem si zkoušela dýchat, no a nadechla jsem se, zadržela dech a příšerně se mně zamotala hlava... celý těhu jsem nic nedělala, tak se tam u toho asi zadusím...

Tak pap, ať to máš rychle za sebou, třeba už to dneska přijde :-) papa :\x:

já mam termín 20.11.,u doktora sem byla v pondělí a nic se taky neděje :( Já už to chci mít tak moc za sebou,už sotva lezu,v noci nespim a ruce mam tak nateklý,že sem ráda,že udržim hrnek...Moc vám všem držim palce,ať máte pohodový a rychlý porod a hlavně ať je to co nejdřív :one:

In reply to by veverka5

Ahojky Veverko.. taky máme nateklý ruce, když jsem byla ve středu vnoci v Tescu, furt mně všechno padalo a nakonec jsem tam rozbila jeden čistič na podlahy.. ale nikdo mně nenadával, protože viděli, že sotva lezu.. no, já jsem komik!!! Já jdu do poradny v pátekk, tak jsem zvědavá, jestli se do té doby něco změní, nebo ne!!!!

Taky přeju, ať to přijde co nejdřív.. papaapapap!!!! :\x:

In reply to by Martinax

že v tom nejsem sama,mě to tady vždycky tak uklidní...A v tom Tescu teda se divim,že se nikdo nezlobil,ptž jsou lidi fakt neohleduplní..To já když takhle procházim mezi regálama,tak si zase dávam pozor,abych něco neschodila břichem,stále ještě nezvládam odhadnout tu vzdálenost :s:
Držim palce,ať v pátek už nastane nějaká změna,to já jdu každý týden v očekávání,že aspoň něco maličko se změnilo a furt nic,tak snad se to už konečně zlomí nám všem :cc): jakoby se ti naši mimísci domluvili,že prostě ven nepolezou :///: Papapa a hodně štěstí!!!

Ahojky, tak já taky vstoupila do 40tt. Dnes mám za sebou monitor, poradnu a dr., takže mi řekla nashledanou za týden. TP mám 18.11., na monitoru teda nějaký nepatrný kontrakce jsou, ale dr mě ujistila, že se nic neděje. Čípek mám měkký, ale jsem zavřená. Takže uvidíme...

In reply to by Lékor

Čau Moni, a neřekli ti, jak bude Daniček velkej???? Já jsem se tě chtěla zeptat už dřív.. připravovala sis nějak hráz.. ??? Já jsem teď zjistila, že mě asi úplně potrhá, páč zase taková elasťačka, jak jsem si myslela teda nejsem... To jsem možná udělala chybu... Jako už se vším.. s dýcháním a podobně.. Renča tu ráno byla a teď po ní taky není ani vidu ani slechu... a ta Gábča.. jak rozpoutala mega diskuzi o tom věku, taky ne.. myslím si, že už je možná miminek na světě... jinak nevím, co se děje... Ta lu.kiki mě teda dostala!!!

In reply to by Martinax

Marti, já vůbec nemám zprávy o jeho hmotnosti, a to snad od velkého UTZ někdy ve 30tt, takže taky vím prdlačku... Já si teda hráz nemasíruju, vůbec jsem se k tomu nedostala. Dýchání občas trénuju, ale spíš spoléhám na manžu, že mi pomůže :///:
Jo, a taky jsem myslela na to, že je úplněk.... to by bylo miminek :s:

In reply to by Lékor

:a: :a: :a: :\x: :s: :s: Uf... tak tos mě uklidnila.. já jsem tu hráz taky nějak nestihla...A taky z toho důvodu, že ani nesexuju, tak prostě nejsem vůbec nijak trénovaná co do elasticity :\x:

Tak ta kiki to měla strašně rychlý.. dyť se jí to narodilo hnedka zrána... to je mazec... No, máš pravdu, asi když to má přijít, tak to přijde.. Jak jste si s kiki včera psaly.. až jablko dozraje, tak upadne... Jinak Renča tu ráno byla, ale pak zmizela... No a k tomu mýmu vypadenýmu internetu... prej to byl lokální problém celýho Brna.. a já tu jak pičpina lítám a vyměňuju trafa.. mně to bylo jasný, že to nemám centrální . páč Wireless mně psala, že mám signál vynikající... ajoajojaojojojojojaaa :dance: :dance: :dance: :dance:

In reply to by Martinax

Stačí, že mažu celý tělo-ráno i večer, ještě hráz... to bych fakt nestíhala
Ještě včera večer jí vezli... Jistě, že když to má přijít, tak to přijde.
S tím netem jsi fakt lítala, jo? :s: Bych se na to vyprdla, a radši bych si lehla, než měnit trafa :///:

In reply to by Lékor

No tak páč jsem viděla, žes zrovna napsala.. a já jsem se chtěla něco dozvědět a pokecat.. tak jsem to chtěla rychle pořešit... Oni mě s tím dost ser... Ta instalace stála 8 tisíc.. a pak každej měsíc ještě litr platíš.. tak jim to taky můžu núčtovat.. Já si platím plnou službu a né jen nějakou část.. a VO TO TADY JDE!.... Já mám pocit, že se tím maliníkem otrávím... asi se půjdu za chvilku naložit do vaničky... už se tam teda moc nevejdu, ale hygiena je hygiená..

Jo a včera byla malá nějak podezřele klidná (dneska teda taky), jde vydět, že už ty pohyby dělá omezeně... ale jak jsem se o půl 12 uložila k spánku, začala mě boxovat a valila až do dvou do rána.. já jsem byla tak ztahaná, že jsem prostě chrápala a celou dobu jsem to vnímala, chvilema to teda zabolelo, ale mozek i tělo si potřebovaly dáchnout... Uf, dneska to vypadá na úplně stejnej režim, tak jsem zvědavá... Ona je vzhůru, to cejtím, stačí když ji pohladím a začne mi dávat najevo, že tam je... vrtichvostek :-) :\x:

In reply to by Martinax

No tak vidíš, vlastně jsi o nic nepřišla, páš se v poradně absolutně nic nedělo. Ale zase jsi si vyzkoušela, jak jsi krutě aktivní, když jde o princip, no ne? :) No ne, máš pravdu, člověk za tu techniku vysolí takový oprachy, a pak to stejně selže...
Kolik těch maliníků piješ? Já jsem četla, že teď už máme pít 4 denně, takže jsem byla dneska v lékárně a dokoupila jsem si ještě jednu krabku. Za chvíli si ho půjdu udělat, to bude dneska už třetí, a pak si dám ještě večer jeden. Ale jeslti nám to k něčemu bude, to nevím. Ale rozhodně je to aspoń an pitný režim :///: :///:
Mi povídej, malej se vrtí jen co ulehnu. A je mu jedno, jestli ležím na zádech, nebo na boku. Vlní se furt. Ale už taky cítím, že to není tak intenzivní, už tam toho místa moc nemá...

In reply to by Lékor

:qu: :a: No, tak to zase moc nepřeháním s tím čajíkem... i když, já si to dělám asi dost silný, já mám ten, jak máš dát čajovou lžičku a luhovat 15 minut a já tam dávám tak 3 lžičky..., no prostě to tam hodím rukou.... Taky si půjdu ještě udělat... budu muset manžu poslat pro další.. už se mi to taky nějak vyprazdňuje...... Tak zatím.. papa

In reply to by Martinax

Já mám sáčkovaný, takže jen přikreju talířkem, nechám 3 minutky vyluhovat a je to.
Tak brouku, jdu odpočívat, a jdu si udělat další čajík. Třeba tu na sebe ještě dneska natrefíme, i když spíš to vyjde až zítra. Teď už toho mám plný zoubky.
Tak páááá :a:

ahooooj listopádky,
dovoluji se přidat, dnes jsem 39+2 a opravdu-nic. Odpoledne jdu k Mudr. a na monitor, tak uvidíme. Ale tuším, že mi řekne "nashledanou za týden".
Veronika

In reply to by veruna

Ahoj Veru.. tak jestli mi v pátek, kdy budu 39+3 řekne, uvidíme se za týden, tak si půjdu lehnout o oddělení vedle.. někam na psycho... pořád tady čučím na tašku... až ji budu moct zavřít a vydat se na cestu...papa :a:

In reply to by Martinax

Já jsem 40+5 a tašku mám zabalenou tak dlouho ,že mám pocit, že už ani nevím co v ní mám. :s:
Taky jsem nechtěla přenášet a furt tu sedim a nic se neděje. A sex? To nemůžu manžela ukecat, protože má zítra moc moc práce, tak prej zítra večer. Tak uvidíme, co to s náma udělá.

In reply to by Liška

:a: Čau Liši.. to mě na tom chlapovi taky séře... já z něj asi vůbec žádnej sex nedostanu.. to budu muset asi někde vedle a pak jen naaplikovat spermije.. páč oni s tím někteří mají bloky, aby nepropíchli svoje miminko.. no, co ti mám vykládat...Chjo

já ještě tři dny a vstoupím do 40-cítky také..celé těhu jsem si myslela že malého nedonosím a nakonec třeba ještě budu přenášet :s: no kdo ví..dnes je úplněk a říká se že se v této době rozjedou porody nejvíc ikdyž u nás to zatím nevypadá }:)

In reply to by Masulda

Ahoj Masuldo.. tak třeba to budeš mít jak lu.kikina, ta nám tady včera taky psala, že se nic neděje a dnes ráno už chovala chlapečka :-)... to je aspoň systém... přijde si to, jak se tomu chce... chichi, tak ti držím palec... já si na ten porod nejen nepřipadám, ale ani moc netroufám.. chichi, tak papappaap!!!!

In reply to by Masulda

MUSÍME TO ZVLÁDNOUT!!! všechny máme strach.. zvlášť jít do toho neznámýho prostředí a ještě s vědomím, že se tam jdeš opravdu trápit.. cizí lidi se na tebe budou dívat.. je to zvláštní, ale za tu prcinku, co si pak (když dá pánbůh) odvezeš, to sakra musí stát!!!! Jak by to bylo o ničem, kdyby si to člověk alespoň těma bolestma nezasloužil.. to už by bylo doopravdy hodně jednoduchý.. tak se měj zatím hezky.. já jdu kouknout, co bych tady poklidila.. u nás začalo teď pršet. papaap :\x: :!k:

ahojky marta....ja mam 40+3,stihla jsem uz dneska vse uklidit,a nic :§) ....akurat mi trochu tvrdne bricho....uz at to pride,jinak v utery si me tam nechaj......nechci vyvolavacku...

In reply to by nikiska

Ahoj Nikis, to mám zrovna termín, v to úterý... já nechci, aby mě nechali o týden navíc... uvidím teď v pátek na poradně, ale minulej týden už měla malá 4 kila, tak já budu argumentovat tou váhou.. nechci přenášet.. Tak snad to ještě přijde.. zkus osvědčený metody.. spermie jsou prý jak polovina vyvolávačky :a:

In reply to by Martinax

jeee marti,tak to mas peknyho macka :cc): :cc): ,ja ani nevimmm vahu,doufam,ze mala bude mit pod 4 kila,jinak jse z toho zblaznim....snad uz pristi tyden,mame miminka v naruci :||): :||): a jak holky tady pisou je ten uplnek...doufam,ze mate vsechny zbaleno...dneska nas ceka dennn DDDDDDD :!k: :!k: :!k: :a:

In reply to by nikiska

tak jsem zvědavá na kolik z nás ten úplněk zapůsobí :s: prcek se mi od včera v bříšku mele jako by se chtěl vykopat ven :s: no a prý bude také velký..a když si představím že každý týden prckové přiberou v bříško tak o 250 g bude to veselý

In reply to by Liška

Ahojky, koukám, že jsi i z Prahy 4. Odkud jsi? ;)
Já bych teoreticky taky měla rodit v Podolí, ale nevím, jestli to stihnu. TP mám příští úterý. Ale dnes po kontrole to zatím nijak nevypadá...

In reply to by Liška

Já jsem z Hradce a ráda bych rodila u nás ve FN... Ale pokud bude plno, kdo ví??? 20 km vzdálené Pardubice, možná... Chci rodit v Hradci, tak pojedu na posl. chvíli. Čekám třetí, tak snad si nerisknou, že porodím v autě při převozu.

In reply to by Liška

No ahoj, my zas tak velcí nejsme, teda aspoň manžel ne, ale máme ty cveky tak nějak v rodině ze všech stran.. a pak tě nejvíc naserou kecy babičky typu: A jakto, že už má čtyři kila, vždyť tak moc nejíš, ne???? Co má váha děcka společnýho s tím, jak jím já.. to fakt nechápu... mám pocit, že už má někdy senilní nápinky.. tudududum :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka