Jsem strašpytel !!!

12.11.2008

ahoj holky, tak jsem se prave vratila z porodnice z poradny. A jelikoz uz par dni prenasim tak mi tam rekli, ze pokud neporodim do pondelka tak rano v devet se mam hlasit na prijem! Tolik jsem si prala spontanni porod a ne umele vyvolanej!! Jasne ze se tesim az budu mit tu malou cacorku u sebe, ale kdyz ja se vam tak najednou zacinam bat! Pry ty vyvolavany porody nejsou zrovna moc nejlepsi! A proto prosim maminky co maj vyvolavany porod za sebou jestli mi nenapisete co me vlastne ceka? To mi ho budou vyvolavat jeste ten den? moc vam dekuji! Straspytlik Martinka :§)

Kliknutím vložíte smajlíky:

mocinky dekuji, jsem prvorodicka a tak jsem z toho tak trosku vic vypleskla! A jelikoz jsme bez tatinka tak nam mela jit k porodu jako podpora moje mamca, ale ta bohuzel ten den jede na tri dny do Plzne na skoleni! Takze ta psychika taky nic moc! Tak tam budu asi drtit ruku nejake porodni asistentce :00:

ahoj, asi jak u koho. známá měla těh. cukrovku, tak ji vyvolávali v termínu a během šesti hodin byla malá venku. Já šla na vyvolávání 14 dní po termínu a dopadla jsem jinka. jenže já neměla žádný poslíčky nic. Malá vyloženě nechtěla ven. Po příjmu mi zavedli tabletu a bylo. pak jsem měla nějak asi šest hodin kontrakce po třech minutách. večer jsem dostala injekci, že se to bud rozjede nebo se vyspím. do rána se nic nedělo a ráno mi zjistili polohu koncem pánevním, tak jsem šla na císař. takže fakt asi záleží jek kdo. ale určitě to bude fajn. zažila jsem i takový, kterým měli vyvolávat a den předtím nebo neöc předtím se jim to rozjelo, asi i trochu psychiky. bude to v poho.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka