UTZ

03.11.2008

Ahojky holky,

tak jsem byla ve čtvrtek na UTZ na genetice v Olmiku v 18+5 a vše je OK. Akorát mimi nám to stěžovalo, že bylo zády k UTZ sondě a trochu hlavou dolů (tak doufám, že se už nechystá ven :-) ), a měla by to být holčičkáaaaaaaaa, teda jestli se pan doktor nespletl :-).
Přítel tam byl se mnou a byl dojatej, moc jsme si přáli holčičku, hlavně máme radost, že mimi má vše tak jak má mít :-).

ahoj holky tak jsme po genetickem sonu,mimco je zdrave a cekame chlapecka!!!!Pritel byl nadseny,byl to krasny zazitek.Co u vas noveho?

Tak to gratulujůůůůů!!!!!! Hlavně že je všechno v richtiku!!! ¨My jdem až 10.11., tak tak tajně doufám, že t bude taky holčička. Všichni mě šacujou na kluka, ale pořád si myslím, že by t mohla ta holčinka. Pořádně to oslav!!!

In reply to by maryška

Děkuji moc za gratuluaci. Držím pěsti ať vše dopadne tak jak má. Já jdu 10.11 do poradny, tak jsem zvědavá, jestli mi bude můj dr. dělat taky UTZ nebo ne, když jsem byla na tom genetickém. No nechám se překvapit, co u dr. bude. Tak se měj hezky a pak napiš co čekáš.

ahojky moc te zdravim.Ja jsem v 19tt a ted ve stredu jdu na kontrolu a teprve se budu objednavat na UTZ na genetice.Take se tesim,ze nam reknou,jake mame pohlavi.Chtela bych vice holcicku,ale cekam prvni,tak je to v celku jedno.Hlavne aby bylo vse v poradku a mimco bylo zdrave. :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky