Jak jste to snášely???

12.11.2008

Ahoj holky, jsem teprve ve 4tt, a už teď se bojím, jak přečkám první trimestr - nebojím se nevolností či bolestí, vše se dá vydržet, ale také jste se tak bály, abyste to malý donosily? Aby se nic nestalo, aby bylo v pořádku? Co jste proti tomu dělaly, abyste na to neustále nemyslely? Vím, že jsem teprv v začátku a jsem ze všeho vyjukaná, ale stejně...Moc děkuji, Káťa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, vim přesně o čem mluvíš. Já jsem taky mě staženej zadek!!! Těď jsem v 26 týdnu a stejně ten zadem mám pořád staženej. Sice míň, ale stejně se bojim aby bylo vše v pořádku. Díky jednomu potratu jsem myslela, že ty první 3 měsíce vůbec nepřečkám. Těhotenství mi utíká vážně strašně pomalu. Díky výtoku jsem se neustále bála, že krvácim. Ale pak jsem si řekla, že je to hop nebo trop. Že i kdybych ležela s nohama nahoře a vůbec se nehýbala, že o to stejně můžu přijít. Prostě je to příroda a víc se s tím stejně dělat nedá. Tak si to zkus nějak odlehčit aspoň trošku. Až se dostaneš pře první 3 měsíce,tak se zase budeš bát vyšetření a výsledků.)) Drž se! Nekuř, nepij, nejez zrající sýry a syrové maso. Odpočívej a nepřemáhej se. To je asi jediný co pro to můžeš udělat:))

ahoj,nesmis na to myslet i kdyz vim,ze je to tezky.Chodis do prace?tam Ti to spis utece a kdyz jsi doma tak si najdi najakou zabavku.Ja pecu,varim,pletu,siju,zbiram informace z netu,zajdu na kosmetiku.Drzim palecky.Bude to dobry a kdyz mas hodneho partnera jako ja,tak to bude jeste lepsi.

In reply to by Lubica

Ahoj Lubico, do práce chodím, zatím mě nic není, jen mě pořád pobolívá břicho. Manžel je moc chodný, brali jsme se před měsícem, ale jsme spolu 6 let a chováme se k sobě moc hezky. Akorát jsem mu to ještě neřekla, bojím se, abych to nezakřikla. V jakém jsi týdnu?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka