Už nemůžu dál :-( :-( :-(

16.06.2008

Holky, já už fakt nemůžu....... od rána mě strašně bolí srdíčko.... mám šílený strach, že zůstanu sama, že už se to nedá dohromady, mám děsnou úzkost... Sice manžel včera řekl, že i kbyby nás opustil, tak by chtěl být u porodu, ale co když si to rozmyslí a co když se porodem nic nezmění a malá ho nezlomí???? A jak to mám vydržet až do porodu, když jsme vedle sebe a on se mě vůbec nedotkne a s ní si píše, jak mu chybí, že jí miluje a chce, ať se krásně vyspinká... Já ho vůbec nepoznávám, on snad úplně zblbnul!!!!
BOŽE, PROČ??????? Proč já???? Co jsem udělala tak špatnýho, že musím takhle trpět???
:plac::plac::plac::plac::plac::plac::plac::plac::plac: :plac: :plac::plac::plac::plac:

na tvým místě bych tenhle vztah už neslepovala, ten chlap za to nestojí, i když je to první láska už od šestnácti ... věřím, že je to strašně těžký, ale čím dřív ho definitivně pošleš do háje, bez jakýchkoli zadních vrátek pro případ, že by se chtěl vrátit, tím dřív si najdeš pořádnýho chlapa ... takovýho, kterej bude milovat tebe a ne jen to pohodlí, který mu jako manželka vytváříš, když mu vaříš, pereš, uklízíš ... chlapa, co ti bude oporou a neopustí tě ve chvíli, kdy nejvíc potřebuješ, aby s tebou byl ... :c:

Milá zlatá. Moc jsem Ti držela pěstičky! Je mi velice líto, že to nedopadlo. Zlatínka... Vykašlete se na něj. Promiň, ale tohle už čas nechce (jak jsem Ti psala)... On se prostě rozhodl... Jsi podle všeho milá ženská...Ale hlavně jsi maminka krásný slečny!!!! To chce si dát od chlapů pauzu, nebo najít jinýho.......Ale prostě zapomenout na tohohle. Asi budu jako brouk pytlík. Ale z vlastní zkušenosti vím, že čím dříve tohle trápení ukončíš, tím kratší dobu to bude bolet. Věř mi... Moc jsem na Tebe myslela, když jsem četla Tvé články poprvé....A myslím na Tebe i teď! Dlouho jsem tu nebyla, nemohla jsem se tu dostat. Ale myslela jsem na Tebe, jak to asi dopadlo.... A mrzí mě to. Ale život musí jít dál. Máš Natálku a Tvé srdíčko teď patří hlavně jí. Přeji HODNĚ štěstí!!! A sílu...Ať už se rozhodneš jakkoli.

A ona ví, že čekáte dítě? Nečetla jsem další příspěvky, ale mě to dost pomohlo tohle říct jí i její mámě. Vybojovala jsem si ho zpět, jen z dítka nakonec nic nebylo. :-(

In reply to by nevimnic

už jsem porodila krásnou holčičku a manžel se týden po porodu odstěhoval s ní a jejím dítětem do podnájmu :( Ano, věděla, že čekáme dítě. Taky jsem přemýšlela, že bych to řekla její mámě, ale myslím, že v naší situaci by to spíš uškodilo. On mě prostě začal nenávidět nebo si to aspoň myslí. A s tím já bohužel těžko něco udělám. Tobě gratuluju, že jsi tu bitvu vyhrála, snad to za to stálo a jste šťastní :heart: Měj se pěkně.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No, těžko raditi :( Vezmu to od konce - co se týče vyspělosti, tak myslím, že občas jsou ti mladší vyspělejší než ty strarší. Mému manželovi je 33 a zachoval se jak zbabělej puberťák!! Myslím, že 21 není na dítě zas tak málo a nikdy nevíš, co se stane a jestli ještě někdy budeš mít příležitost být maminkou! A pokud ho chceš a cítíš se na to, tak bych do toho šla. Zvládnout se to dá, určitě ti pomůžou i rodiče. A věř mi, že i když máš strach, že to nezvládneš a bojíš se budoucnosti, tak ten malý človíček ti bude dávat takovou sílu o které nemáš ani tušení! :heart: Mě Natálka drží nad vodou a nikdy bych jí za nic nevyměnila!! Je to moje sluníčko a největší láska a život s ní je nádherný i když občas smutný bez toho taťky.. Držím ti palce na tvé rozhodnutí ať je jakékoliv a přeji hodně štěstí!! :k:

Ahojky. Chtěla jsem se zeptat jak dlouho tohle vše trvá?? Jak to tu pročítám, tak vydím sebe a mého bývalého přítele. Jen s vyjímkou, že jsme nebŘyli manželé a nečekali mimčo. začal mě podvádět s vdanou paní od rodiny , která byla těhotná (s manželem). Řekl mi že ji miluje a potřebuje čas.. tak strašně jsme ho milovala, že jsem neustále na něco čekala.. domů chodil pro čisté prádlo, nedalo se na něj spolehnout.. když sjem něco potřebovala měl spoustu práce atd. Tlačila jsem na něj´, zkoušela to po dobrém. být ta úžasná,scény, apatie, no naprosto všechno.. trvalo to skoro rok..\neustále mi opakoval že jí Miluje a to tak strašně bolelo... já měla dole 10Kg a byla troska.pak to vypadalo, že se vrátil.. zase tu byl pro mě.. ale jen na měsíc.. než se objevila jiná.. a to jsme už vzdala.. opakovalo by se jen vše dokola.. tak jsem odešla.. zůstala jsem ze dne na den bez domova, práce a bez peněz,,, se psem a s koněm na krku.. zůstalo mi jen auto (troska).. 3 měsíce jsme spali se psem v autě abych mohla zaplatit ustájení pro koně.....Po této skušenosti bych už NIKDY nikomu nedávala čas na rozmyšlenou... Nevidím důvod na co on potřebuje čas????? On má jasno.. tady jde o to kdo s koho...když vydržíš déle a milenka to vzdá tak se vrátí.. a naopak..... je dobře že jsi mu řekla co a jak.. Být ttebou nenechávala bych ho už ani u sebe doma.. ubližuje to Tobě a jeho to nenutí k rozhodování... vydrží žít takhle klidně několik let... Bud silná a udělej klidný, ale rázný krok... né ultimáta,.. tak jak oznámil on tobě danou věc, tak seznam i ty jeho... Žádné hádky a histerie.. Možná bych se ho zeptala co na vašem manželství mu vadilo, že to řešil tímto způsobem.. no držím palečky a snad to brzy nějak vyřešíš... a netrápíš se s tím ..

In reply to by Meggi

To je strašný, co jsi prožila!!! Je mi to moc líto. Ale doufám, že teď už jsi šťastná a spokojená !!!!
Jinak u nás to dopadlo tak, že se týden po narození malé odstěhoval s tou svojí do podnájmu. Už je to víc jak dva měsíce a za tu dobu tu byl asi 5x :-(
Už ani nečekám, že by se vrátil. Na jednu stranu mi je dobře, mám tu s Natálkou klid, ale smutno mi je :( I když si myslím,že v něm asi pořád něco hlodá, ale vrátit se zatím nechtěl. Já teď hlavně řeším byt, abych ho mohla koupit a pak se uvidí. Až budu mít tuhle starost za sebou a trošku se to zklidní, tak třeba po Novém roce sama požádám o rozvod.
Přeji Ti moooc štěstíčka v životě a pořádného chlapa o kterého se můžeš opřít :heart:

Ahojky, popravdě po přečtení tvého příspěvku se mi chtělo brečet. :§)
Vůbec se ti nedivim, že jsi z toho špatná, :\\: ale mám dotaz.

Ty by si mu to odpustila? Ty ho opravdu chceš mít u porodu a ty chceš aby se to vrátilo?
Možná jsem pitomá, ale já bych se přes to asi nepřenesla.
Vykopla bych ho za ní ať mu pere špinavý spodky a fusky. Ať si holka uvědomí co to je, starat se o něj a né jen mít to pozlátko.

Vím, že se mi to asi lehce píše, když nejsem ve tvé kůži, ale já bych ho u porodu nechtěla (možná proto, aby si uvědomil o co přichází, možná z pomsty...), ale já bych to jeho "gesto" odmítla.

A teď odjinud, máš zdravé a určitě pod srdíčkem to nejkrásnější mimi. Tak se na tohle soustřeď. A ty další věci zkus zasunout... :)

In reply to by Kally

člověk asi nikdy nemůže vědět, jak se zachová, dokud v té situaci není. Já bych nikdy neřekla, že si toho tolik nechám líbit a že tolik zkousnu.. ale když někoho miluješ, je to tvá první láska (a musím říct,že byla fakt velká) a jsi s tím člověkem od 16-ti let,tak je těžký ho nechat jen tak jít. A u porodu jsem nechtěla být sama a on byl můj nejbližší člověk, byl moje všechno... To se prostě těžko vysvětluje a asi ještě hůř chápe. Já sama vůbec nechápu to, co se kolem mě děje. A i když je to fakt neuvěřitelný, tak do tý doby, než se "zamiloval", tak to byl ideální chlap, kterýho mi kamarádky záviděly... Je hrozně smutný,že člověk neví, vedle koho žije nebo co se z něj stane, když ho zblbne nějaká nevyzrálá a nezodpovědná ... teď hledám slušné slovo.. slepice.
Nevím,jestli bych mu tohle všechno ještě dokázala odpustit, nevím, jestli ještě chci, aby se vrátil, ale asi ho přes to všechno pořád miluju, strávila jsem s ním krásný kus života ... :(
Jinak děkuju za zprávičku a přeju Ti víc štěstí, než mám já!
papa :k:

Chápu, že to musí být strašně nepříjemné...ale čekáš zdravé krásné mimčo.....a to se všem nepoštěstí.....chlapi byli, sjou a budou..ale to malinký bude jen a jen tvoje.. hlavně toho tvýho k ničemu nepřemlouvej.. když se bude chtít nějak rozhodnout, tak to udělá už je dospělej.. a ty to nijak neovlivníš....naopak zhoršíš si to tím, že budeš ze sebe dělat slabocha a nervovat se.. musíš myslet ne na sebe nebo na něj ale toho mrňouska...držim palečky

Tak to mě opravdu rozbrečelo!!! Tak to mě strašně moc mrzí holka... Nikdy jsem nebyla tak dlouho s chlapem! Ale v podobné situaci jsem byla... Vím, jak je to hrozný, děsný a k pláči! Nejen proto, že ho miluješ, že nosíš podsrdíčkem jeho dítě, ale taky kvůli těm 12 letům! Není toho mnoho, co bych Ti měla poradit! Vlastně malinko! Nejsem asi v kompetenci Ti radit. Přesto to zkusím!!! Bude to znít hloupě a asi to bude znít, že to zlehčuji, ale dej mu čas... Chlapi potřebují čas!... Hlavně v téhle situaci. A taky ho požádej, aby si nepsal a nevolal s tou druhou v Tvé přítomnosti! Je to blbý právě v tom, že nějaká jiná, nová má plno zbraní, které my po takové době máme už dávno vystřílené! Přesto, jak jsi psala, máš těch 12 let a Natálku! Musíš využít tohle. Asi nemáš sílu bojovat, ale BOJUJ!!! Bez křiku, nez scén... Hlavou, dvěma hlavičkami :-) ... Zkus "náhodou" zapomenout fotky večer v obýváku, aby si jich všiml, až půjde ráno do práce. V posteli se přitul k plyšáčkovi, kterého Ti dal na druhém randeti. Dělej mu svačiny do práce... Dělej prostě věci, u kterých si uvědomí, že je za Vámi a před Vámi spousta krásných let! Společných let! Že má v Tobě jistotu, kterou v té druhé, a v žádné jiné prostě nemá!!! Zkus ho nevydírat, citově ani jinak. Neurážej tu druhou a nedávej mu žádnou možnost, myslet si, že jsi nějak horší, než ta druhá!... Protože ta druhá se snaží, nevypadat horší a "zlejší" než Ty! Jo a když jsem četla Tvůj článek, a všechny Tvé dodatky, začla jsem brečet. Jsem na návštěvě u svého kamaráda a tak jsem mu to přečetla. . Zatímco jsem psala tenhleten sálodlouhý vzkaz, nejspíše nad tím přemýšlel, protože teď si ke mě sednul a řekl, že je to možná tím těhotenstvím, že chlap má nějvětší strach z toho, že bude někomu patřit, že se vrhá do závazku, ze kterého už prostě není cesty zpět! Že se prostě bojí, a že mu máš dát čas! Nebyl nějaký divný před svatbou? Nebál se? Nebo tak?... Prý mu máš dát čas! Že si uvědomí, že patří k Vám, a že jestli ne, nemáš smutnit protože je to vůl, kterej si nezaslouží takovou lásku ženy, a navíc ženy a dcery!!! A to je i můj názor! Tak Ti přeji hodně moc štěstíčka a ať to dopadne jak chceš Ty!!! Všichni tři(já, kamarád a mimčo) Ti držíme pěsti a myslíme na Tebe

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mocinky děkuju, napsala jsi to krásně! Něco podobného už jsem mu řekla včera, až na to, že už nebude cesty zpět. A taky jsem mu řekla, že pokud bude s ní a bude chtít malou vidět, tak jen tady, že si nepřeju, aby byla v její blízkosti, to bych se asi zbláznila!! :(
Pokusím se držet, čekat a nedělat scény... a nerejpat si - což je fakt těžký. KDybychom aspoň neřešili to bydlení a neměli po stěhování, spoustu věcí tu není dodělaných a on na to kašle a nemá na to čas..
Radost si snažím dělat, třeba včera jsem byla nakupovat a koupila malé krásné věci na zimu :) Ona je teď můj největší poklad, hladím jí, povídám si s ní...
Snad se dočkám toho pohádkového konce.
Měj se moooc krásně. :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Markétko, myslím, že jsi to vystihla úplně perfektně.

Je mi moc líto, že máš takové starosti :\/: Ale co to má za logiku, psát si s jinou a být u tebe? :jawdrop: On sám asi neví pro co se rozhodnout. :? Ale ty si určitě nemysli, že jsi něco udělala špatně. Některý chlapi jsou fakt hrozný. :-/) Držím ti palečky, ať to dopande jakkoliv, hlavně pro tebe a mimčo nejlíp, aby jste se už netrápili :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Taky souhlasim s Jarkou,i když vím že to pro tebe bude těžký.S takovým chlapem tě štěstí nečeká a i kdyby si vybral tebe,tak za jak dlouho zase změní názor...? :n:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Souhlasím na 100% s jarkou :one: :one: :one: :one: :one: . Najdeš si lepšího, kterej si bude vážit tebe i miminka a hlavně nebudeš škemrat o lásku.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:n: ...takový chlap ti za tohle nestojí...radši být sama v klidu s miminkem, než se nervovat a strachovat a ještě se něco stane :n: ...zabal mu tašky a ať si jde

je mi moc lito, cim si musis v tehu projit... tady asi nic nepomuze, musi si to uvedomit sam, ze dela obrovskou chybu... co treba aby jste delali neco spolecne jako pred svatbou? sejdete se se spolecnymi prateli... proste mu pripomenout nenasilne proc se vlastne zamiloval do tebe, povidej si s nim... jdete spolu nakupovat veci pro miminko, vymyslejte jmeno, kde a jak bude usporadanej nabytek v detskem pokojicku... drzim ti palecky aby jsi to zvladla a jemu preju at si uvedomi co ma doma a co chce opustit, ze malinka ho bude potrebovat uz od narozeni, aby se mezi nima vytvorilo pouto... ufff! Drz se!

In reply to by lulisek

on si to musí srovnat sám... vím,že to v něm strašně mele a taky se trápí.. jasně, neměla bych ho ještě k tomu všemu litovat. Bohužel nepomůže dělat něco společně, nechce. Taky jsem mu říkala,že když teda chodí na rande s ní, tak proč třeba mě nevezme do kina, nezajdeme na večeři, abychom zjistili, jaký to je, ale on nechce.. je prakticky pořád pryč, chodí pozdě z práce, pak jde třeba s kamarádama.. nebo s ní.. :( Já se mu pokouším dát čas, který potřebuje, snažím se nedělat scény, mluvit s ním v klidu a už před ním nebrečet, ale je to strašně těžký!!!!!!!! Ale přece nemůže těch našich 12 let jen tak smazat a vůbec nic ke mě necítit !!! Horší je, že ona ho taky tlačí, sice né do rozhodnutí, ale tím, co mu píše, že pochopí, jestli zůstane se mnou, ale že se nemůžou přestat vídat, že by to nevydržela a tak...:( Ona má všechny zbraně a já už jen ty naše společná léta a Natálku v bříšku.
Moc ti děkuju za odpověď a podporu, jsi hodná! :k:

To je mi moc líto,že místo aby jste se radovali z těhotenství,musíš řešit takové věci :\/: !!!Já nevím :n: ,ale nemyslíš že by bylo lepší dát mu na vybranou,buď Ty a miminko anebo ta druhá a hotovo :? ?Já bych se na to nemohla :n: dívat,jak jí píše zprávy atd.Je mi jasné,že v této době nechceš zůstat sama,ale opravdu za každou cenu chceš vedle sebe někoho tak moc sobeckého a nepochopitelně arogantního :-g( ?Nečekala bych ,že se narozením miminka něco změní ve vašem vztahu,určitě není :n: dobré spoléhat na to ,že mimísek to zachrání,Tvůj manžel už zklamal v roli manžela a těžko od něho čekat,že zajistí kvalitní rodinný život.Nevím,jak jste spolu dlouho,co jste spolu prožili a tak,a navíc každý jsme jiný,ale já bych byla neústupná,buď a nebo.Držím Ti moc palečky :one: ,aby se to brzy vyřešilo a Ty se mohla už jen těšit na narození svého mimíska :qu: :h: :/;x: !!! :a: :a: :a:

In reply to by ined77

Právě,že jsme spolu 12 let , od mých 16-ti...a prožili jsme toho spolu tolik a tolik překonali... Já vím,že se to asi těžko chápe, ale on byl vždycky strašně hodnej a rodinu moc chtěl.. proto vůbec nechápu, co se děje... A mě těch 12 let stojí za to, abych to zkusila. Neříkám,že to bude fungovat, třeba bychom nakonec za 2, 3, 7 měsíců zjistili, že to nejde, ale mě to za to prostě stojí, pokud bude jako dřív. Ultimátum jsem mu už jednou dala, ale chlapi nemají rádi, když se tlačí ke zdi a ta kráva z toho měla jen radost, že ona to prý nechává na něm, že ho netlačí a nedává ultimáta jako já.. jasně, nedává, protože ona narozdíl ode mě nemá co ztratit !!!!

In reply to by Galateia

Já nechápu, že ti chlapi se nechají někdy tak zblbnout. Na druhou stranu si myslím, že můžeš ztratit jenom stres. To že bys mohla ztratit člověka který chce někoho jiného je pro tebe v tomto momentu asi to nejlepší z celé situaci. Je to strašně těžké se s tímto smířit. Chceš o něho bojovat, ale chce on abys o něj bojovala? Má smysl do toho vydávat tolik energie?

vím, že bych ho měla kopnout do prdele, ať si táhne.. ale on snad čeká že to udělám a tím mu to usnadním.. a usnadním to i jí.. ona prostě udělá cokoliv, aby ho dostala.. Byla vdaná za alkoholika, manžel jí mlátil, tak se s ním rozvedla a zůstalala sama s dítětem, jak mi taková ženská, může ještě s úsměvem do telefonu říct, že ho prostě chce???? Co je to za ženskou??
Ono se to fakt holky lehko říká, ale když někoho fakt milujete, tak byste ho asi taky nepustili.. :( :( :( Já prostě nevím, čím ho učarovala a co se mu vlastně stalo, ale tohle bych od něj NIKDY nečekala, ani lidi, co ho znají.. bráchá, táta.. nikdo!!!

Bože ti chlapi jsou fakt divní, já jim nekdy fakt nerozumím!!!! By mohl být rád, že má milující ženu a na cestě krásnou holčičku!!! A on místo toho táhne za jinou :00: :00: :00: :00: je to prostě vůl :( ale myslím, že až uvidí malou určitě se rozhodne pro vás, jen si potřebuje dokazovat, jak je super a krásný a .... ale pak zjistí, že to nic neznamená a zůstane s váma :cc):

je mi to strašně moc líto, ale bohužel těžko Ti radit...
je to od něj nezodpovědné, takle tebe i miminko stresovat
nezbývá než jen doufat, že bude vše zase jako dřív, i když upřímě si myslim že ten vztah bude tímto v budoucnosti narušený
držím Ti palečky :kytka:

Pro takové bolavé srdíčko není slov útěchy :§) Ale nevím, jestli pan manžel stojí za tolik trápení, když jsi těhotná a on ti toto udělá :§) :§) :§) Ale chápu to, že v tomto období nikdo nechce být sám a chce se těšit na miminko společně :h: Budu držet pěstičky, aby vše dopadlo tak jak si přeješ jen a jen ty :w: :w: :w: :w: :w: :w: HODNĚ SIL :w: :w: :w: :w:

Beruško to je mi hrozně líto. V tomto období potřebuješ dvakrát tak velkou podporu od něho než jindy. Moc se k tomu jako chlap nepostavil. Bohužel si nemyslím, že ho malá zlomí. Je to zvláštní, že se to tak zvrtlo, když čekáte miminko, je to od něj hodně sobecké. Určitě jsi nic špatného neudělala a nikdo si toto nezaslouží, ale asi s tím moc neuděláš.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky