učení

ivka2222
11.11.2008

tak za chvilenku jedu do školy za paní učitelkou domluvit jak to bude s učením,včera mi v nemocnici řekli,že je to na dýl a léčba bude pokračovat doma,já vůbec nevím jak to ta holka ze školou zvládne,nerada bych aby musela ročník opakovat.Musí být v absolutním klidu a nesmí se fizycky namáhat,tak jsem zvědavá,už jsem klidnější docela jsem o tom něco četla a možná,že to bude dobrý,už teď je paráda že nemá nic napadenýho(játra,ledviny,střeva)snad to zvládnout uhlídat,aby nebylo hůř,asi budu muset zařídit nějaké doučování,nemáte s tím některá zkušenosti?????

Je dobře, že už odhalili příčinu a teď už to bude jen lepší. Naprosto nepochybuju, že to Denda zvládne. Jak jsi psala je zvídavá a učení jí jde samo. Moc vám držím palce.

Ivulko,to zvládnete :one: Jste přece šikovné holky a škola vám snad vyjde vstříct?! Držím vám palce a hlavně,ať už je Dendula doma ;) :one: :a:

a jeje mama bude pani ucitelka..... ja se muzu rozdelit o to jak to je z pohledu ditete - kdyz sem byla cca ve 4 tride tak sem mela mononukeozu a musela sem byt doma pez 4 tydny a tak samo sebou ze maminka chodila do skoly pro ukoly a ucili sme se spolu.. byla to vyhoda ze kdyz sem byla unavena tak me nechala a hlavne mi to lip vysvetlila nez ty uci ve skole.... a neboj se zvladnete to taky! je dobre ze to Deni nema nekde jinde! takze na jednu stranu sem si za Vas moc oddychla a jasemo neco stasnejsi! a ted uz to bude jen par krucku k tomu aby byla uplne v poradku..a mama a tata a sourozenci ji urco pomuzou.... :k:

ahojky!! Co to tady čtu?? Moc se omlouvám, ale jak sem chodím jen na skok tak jsem nevěděla že máš takový trápení!! ivko moc vám budu držet pěstí at to máte co nejdřív za sebou a holčička at je v pořádku...to je hrozný jak si opravdu člověk myslí jak je dítě už veliký a ono ho něco srazí k zemi. Neboj holka zvládne vše je to silná a šikovná holka a hlavně ženské pleno je užasné :) . Škola ti pomůže vyřešit učební plán toho se nebojím a ty se taky neboj. Tak ještě jednou držím pěsti...možná píšu nesmysli , ale ty určitě víš jak člověk tě chce utíšit a říct ti že je stebou.!!!
Jana s rodinkou :)

ahoj Ivko, Deniska je šikovná, školu zvládne ale ta je teď vedlejší, hlavně, ať je v pořádku!!! :one: :h: :k:

ivka2222

In reply to by MarSil

uvidíme,tady jde i o to že ještě nějakou dobu bude v nemocnici a já vůbec nevím jak dlouho?!oni nejsou schopný to říct a já to chápu,kdy pupence odezní asi nikdo neví :n:

ivka2222

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkuju Bestyjko,já taky nevěděla že něco takového existuje,ale je toho asi víc co člověk nezná a nepozná dokud se ho to nějak nezačne týkat,hlavně jak říkáš aby se vše dostalo do normálu,protože je to strašný nápor na nervy,CO BUDE :w: :w: :w: :w: je tak maličká a já si myslela že už je velká :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka