Krásné ráno všem

11.11.2008

Jak se všichni máte po víkendu. Co vy snažilky, co vám měla přijít červená mrška, má někdo // na testíku? Já ji čekala v úterý a nic, v pátek test negativní a došla mrcha jedná hnusná až v neděli. Takže se budeme snažit dál. Hlavní ale je, že už jsme přestěhovaní (zvládli jsme to v rekordním čase 3 dnů - i s vymalováním všech 5 místností), takže konečně bude klid a pohoda.
Nemáte některá z vás typ na dobrý, ale rychlý oběd :hu: pro 8 lidí. Na pondělí máme pozvané příbuzenstvo na kolaudaci nového bytu a já tápu co udělat dobrého :a\|: ale rychlého, abych mohla být s nimi a ne celé dopoledne u plotny. Díky moc za vaše nápady. :qu:

je fakt,že nejdůležitější je,že jste přestěhovaní a už si jen užívat nový býteček a pohodičku. Co je dobré - kuřecí psíčka, které nařežeš a do vzniklé kapsy dáš šunku s nivou a zaděláš a jen oprančíš a k tomu brambory-mňam.
Také se snažíme a furt žádný výsledek...je fakt jak tu hodně holek píše,že do prosince by to pod stromeček bylo moc supr. :\x:

Ahojky, já to mám dostat koncem týdne, tak uvidíme. Od pátku mám zvýšenou teplotu (měřenou v podpaží) - dneska ráno jsem dokonce naměřila 37,3, takže mi moc O.K. není :( , vím že to není žádná teplota, ale cítím to celkem dost.. Četla jsem,že to může být taky příznak těhu, tak doufám :) V pátek budu dělat testík.
Jinak gratuluju k novému bytečku! Na papu bych asi dělala řízky (vepřové i kuřecí), maso můžeš nachystat den předem a pak už jenom obalit a hodit do smažky.
Tak přeju, jak rychle jste udělali byteček, tak ať stejně rychle se ti ukážou // na testíku :one:

Tak mně ta potvora MS dorazila včera večer :( . Teď pár dnů počkáme a pak hurá na snažení. :) ;) Do Vánoc to musíme stihnout. :///: Mám ráda dárečky :s:
No a typ na oběd. :a\|: kuře na 100 způsobů. Jinak já měla včera klasiku vepř. řízek a br. kašu. Mňam

Dobré ránko!
Já čekám mrchu od pátku, ale testík jsme si raději zatím nedělala. Od neděle mě docela bolí břicho a taky bradavky, což se mi ještě nikdy nestalo, tak nevím co to znamená :? No ale čekám ji každou minutou.... A pak začínáme nové snaženíčko a hormonální podporou :c:
K obědu doporučuji kuřecí prsíčka, miluju je na jakýkoliv způsob a jsou dost rychle hotové.
Přeji krásný den, papa

Ahijky tak já jsem to měla dostat v sobotu a ještě zatím nic, ale myslím si že to stejně nakonec dostanu.
Výborné jsou řízky naruby ale příprava je docela na dlouho.
Nebo jsou dobré kuřecí prsa hodíš do pekáču a zaliješ to lečem přidáč mrkev, petřel nakrájenou na koečka a raj. protlak nebo pyré a upečeš. Výborné je to s rýží. :hu:

čekám do soboty, s myšlenkou udělat si testík si pohrávám už od včera, ale pro jistotu raději žádny doma nemám....aby mě to nelákalo..jestli to vydržím, ví ale jen Bůh hehe...je to šílený

In reply to by schatzeli

jo a k tomu obedu...delala jsem minuly tyden zrovna rybu..jen nahazis zmrzlou zeleninu do pekace, das na to kousky masla, ty se roztopi a pak si koupis v pytliku zmrazenou tresku...tu hezky polozis na tu zeleninu, tolik kousku kolik potrebujes..jen osolis a opepris a podlijes troskou vody..das do trouby tak na 15min, pak odklopis, voda se ti vypari a za dalsich 10min muzes podavat..treba s bramborovou kasi a k tomu udelej salatek...nam to moc chutnalo, zadna velka prace, zdrave a chutne:-)

Urcite kuřecí masíčko,doporučuji je rychle :-) jinak taky jsem to dostala, tak nemusime zoufat zkusime to zase :a: :\x: :\x: papa at se ti obed povede:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka