Sezení miminek

10.11.2008

Holky, v kolika měsících se Vám miminka poprvé posadila???Posadila se sama nebo jste jim pomohly??? :? ;) PS: A jen tak okrajově, tohle je náš nový spací pytel, bez něj neusneme :n: :'zz):

Ahojky.mě se malá sama posadila až v osmi měsících,dokud si samy nesednou,tak by se neměli posazovat.Já jsem jí teda už v 7-mi měsících občas posadila,páč už se vleže vztekala,ale nemělo by se to.Tak pa a hezký pytel na spinkání :e):

ahoj natalko, kaje je 8 mesicu a posadi se sama z pololehu. ale musi se neceho chytit, jinak bez opory se jeste kaci. ja ji neposazuju, nema se to, neni to dobre na zadicka. nechavam to prirozenemu vyvoji. proste az si sedne, tak si sedne. :) :a:

Ahoj Natalliev. Tak me se posadila v tech 4 mesicich,kdyzjsem ji pomohla,ale ve 4.5 uz sedela sama......tednam bylo 7 a uz ale taky stojime a snazime se tapkat:-).....vchoditku lita jak cert.....holky to to letiiii :00: :s: :s:

z lehu ještě ne, ale z polosedu už ano (a používá jen břišní svaly, jak objeví, že si může pomoct ručičkama, posadí se i z lehu)... je mu půl roku...

Kamarádky mimčo už totiž ve 4 měsících samo sedí a dokonce ho dává i do chodítek. Ale údajně se nikdy neposadil sám, pokaždé ho posadili oni. Podle mě by se to dělat nemělo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka