tvorba mlíka

10.11.2008

Hezkej večer všem :a: Potřebuju zas poradit. Už pár dnů se mi mlíko tvoří strašně moc v levým prsu a v pravým skoro vůbec. Levý mám pořád nalitý až tvrdý a pravý vyždímaný :( :( :( Čím to je? Přitom se snažím, aby malej pil jakoby víc z toho míň nalitýho, aby se tam to mlíko začlo tvořit a nedělalo se tolik jen v tom levým :( Nechápu, jak to mohlo vzniknout :n:

ahoj zuzko, tak ja ti neporadim, pac mam to same, ale obracene :) ale uz od zacatku kojeni a i mlezivo mi teklo vic z pravyho. a pravy jsem mela odjakziva i vetsi :-) zkus z toho min nalityho vic kojit, mohlo by se to srovnat. mejte se!!

In reply to by zabka.

Ahoj Žabko. To já právě zkouším a nepomáhá to :( Dnes v noci jsem musela ve 3:15 malýho budit, protože jsem to levý měla tak nalitý, tvrdý a bolavý, že jsem ani spát nemohla. Večer jsem ho totiž trochu odsála a to mlíko se asi ještě víc začlo tvořit. Takhle nalitý jsem ho měla snad jen v porodnici 3. den po porodu. Navím, co se to s těma mýma prsama děje :s:
Chystáte se s Karolínkou na ten srazík do Jihlavy???My s největší pravděpodobností jo. Bylo by fajn se setkat ;) :)

In reply to by Zuzu

ahaaaa... tak to nevim, cim to muze byt? kazdopadne, cim vic odstrikas, tim vic se tvori, to jo. jenze kdo to ma vydrzet, ze jo. ja to znam :-(
na srazik bych moc moc rada, jenze je to dalekoooo :§) jeste popremyslim a zkounu trasu, jestli bych to zvladla (zas tak extra dobry ridic nejsem) a uvidim. ale spis asi ne. jeste tak. kdyby to bylo v sobotu, tak bych mozna premluvila manzela, ale patek nehrozi :n:

In reply to by Zuzu

tak to nejsi sama.me to take rozciluje.ale co mam,co se da delat......
jedna znama kdyz kojila tak to take mela.....tak na druhou stranu nejsme sami....
je to takovy divny nebo jak to popsat,kdyz je jedno prso vetsi,netsi,nalite.....nez to druhe vid....
a cim to je to opravdu nevim.....to je zahadou......

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka