Tak už tady strašim:o))

10.11.2008

Brééé ranko ženy..hruza,uz od tri od rana tady strasim... Hrozne me vsechno boli,tak nemuzu spat.V sedm frcim k dr. tak sem zvedava co new mi rekne:o))Ale ted se musim jit nasnidat..sme uz taak hladovy..Krasny den..vsem..mimiskum v brisku..mimiskum v postylkach..mimiskum jeste nepocatym:o))A jejich maminkam..

Ahoj Cattly, tak jak dopadla kontrola? Já koukala, že ty máš termín skoro jak já a já už jdu příští týden v úterý na monitor. Taky se hrozně bojim porodu a začíná mi z toho docela slušně hrabat, ale pořád si řikam, že to sand přijde dřív a že na Vánoce už budu doma. Jak si na tom ty?

Ahojky, tak to znám taky ty probdělý noci :) Teď už teda spím zas jako dudek, ale stejně vstávám co hodinu na malou... Tak přeju hodně štěstí u doktora, ať e vše OK ;)

Ahojky,
hodně štěstí ti přejeme. Já spím taky špatně :( , každé 2 hodiny musím na záchod, protože malej je už hlavičkou dolů a pořád mě tlačí na močák.
Dneska jsem strašila už s manželem, pak jsem ještě usnula, ale zase se mi zdál ten neošklivější sen, tak jsem raději vstala. Musela jsem s močí k doktorce, jsem zvědavá co z toho zjistí ... Nějak jsem nepochopila na co ji potřebuje, ale nevadí, hlavně ať je vše v pohodě :one: .
Tak ti držíme palečky ať je vše v pořádku, jak ty tak mimísek ;) .

Verča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky