skytavka

08.11.2008

Holky, co se da delat se skytavkou u dvoutydenniho miminka? Dekuji za rady :)

Lulísku, nejdřív gratuluju!!! :c: :h: hodně zdravíčka Vám přeju..snažila jsem se vyzjistit, jak si na tom, a nikdo nevěděl!! TAk ani nevím co máš za miminko..:-(
Jinak na škytavku já dávám prso, Monča se napije a je klid...jinak škytáme taky furt, ale teď se to začalo uklidňovat (až teď, 8měsíců!!)

In reply to by Borůvka

Boruvko :///: moc dekuju za pranicko a zajem :c: :c: :c: mame chlapecka, Olivera, narodil se 25.10., v 1.10 a meril 50cm a vazil 3660g. A roste jako z vody!!! To je hrozny, za chvilku pujde do skoly :s: :s: :s:

Věroušek

Nase mala skyta kazdy den a nekdy i nekolikrat denne. Bud kdyz ji je zima, moc se naji nebo hodne hlta :( Je mi ji vzdycky desne lito a nic moc nepomaha. Jedine co nekdy zabere je dat ji napit cajicku. Ale to nezabere vzdy :(

Věroušek

In reply to by lulisek

Ahojky. Ja ji ho davam od dvou tydnu. Davam ji feniklovy od Hippu, je od ukonceneho tydne. Ale dneska jsem koupila bylinkovy, ten je pry pro celkovou pohodu. Je tsam fenikl, hermanek a jeste nejaka bylinka a ten je myslim od 2mesicu(ted si nejsem jista)

In reply to by Věroušek

no vidis a ja myslela, ze takhle maly miminko caj jeste nemuze.... manzel ma rad totiz teplo a ja mu to nemuzu vymluvit a myslim si, ze malymu je vedro a ma zizen a proto chce porad pit a na skytavku by to bylo taky super... a jeste se zeptam, delas pokazdy cerstvy caj i v noci? nebo to resis termoskou? a zrejme by nemel pit studenej, vid?

jéééééé ahoooj, čoveče, já tě nějak prošvihla :jawdrop: a ty už máš odrodíno :||): tak to gratuluji, to je krásný :h: :h: :h:
jinak ke škytavce, já zkusila malýho znova přiložit k prsu, a jak se napil tak přestal škytat, někdy už nechtěl, tak hold škytal než ho to přešlo :\/:

In reply to by ivkahof

to to leti, vid? ja jsem psala jenom do diskuze, ze se malej narodil, s tim, ze do do blogu bude psat porod, ale jeste se mi nejak nechce o tom psat :) tu bolest mam zive v pameti a az dnes jsem se odvazila podivat se na fotky z porodnice :s: :s: :s: ja jsem hrozny srab :j) co se tyce bolesti :00: :s: :s:

Jéééé a co napsat, jak se malý Olivka narodil atd???? Já tu chodím a špicluju a ty si v klídku napíšeš jakoby nic o škytavce? :s: :s:

In reply to by lulisek

NO leda jsi psala do diskuze a já to nenašla... Celou dobu čučím, jak ses vrtátila z akce "necítím pohyby". :)
Já v pohodě. Měřím BT, ovutestuju, žeru a nervuju se. :c:

In reply to by Andělína

to jo, napsala jsem to do diskuze.... jeste musim holkam odpovedet a podekovat za gratulace.... ale nejak neni cas! no a k tobe! vsechno v poradku, jen na to, ze se nervujes, okamzite s tim prestan nebo dostanes na holou :///: :///: :///: to sampano furt plati, mam ho v lednici! :qu:

In reply to by lulisek

Já už ty diskuze budu sledovat!!! Každopádně taky moc gratuluju, ať Olivek roste, sílí a je v životě šťastný :) NO a já testuju, sexuju, šampáňo třes se :c:

In reply to by Hanina.Vohánková

v nemocnici mi rekli, ze ho nemusim davat na rameno, ze ho muzu dat zrovna lehnout, ale aby mel hlavicku ve zvysene poloze a aby byl na boku.... tak mame pod postylkou knihy :) prislo mi to divny, ale kdyz to rekli tak snad vedi, co delaj....

vsem moc dekuju.... :one: tak ja ho tedy necham, ale je to hrozny jak to s nim haze, ma to kazdy den, nekdy i dvakrat za den :( jeste jednou diky :///: :///: :a:

taky se nemůžeš dívat na to, jak to s ním hází? Nám jsou 3 týdny, poslední týden má škytavku každý den a mě je ho vždycky hrozně líto. Ale nedělám nic, ono to přejde.

nedělej nic, ono ho to přejde. Honzík taky škytá, většinou, když se přejí. Nechám to být, ono to přejde samo :)

In reply to by Pechy

Malá mi škytá po jídle, když je neklidná. Nechej Honzíka po jídle vklidu aspon pul hodiny,aby mu slehlo. Když malá škytala dlouho, dala jsem jí trošku cucnout mlíčka a přešlo jí to hned

In reply to by MATYG

nechávám. Položím ho na sebe, aby si krknul, to chvíli trvá a pak ho pokládám do postýlky, žádný velký atrakce s ním nedělám :) Ono ho to většinou přejde hodně rychle a teď už skoro neškytá, tak jednou za týden max...možná ani to ne :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka