Máme 6 měsícu :-))

08.11.2008

Ahojdá :a: , tak nám je dneska půl roku! :\x: Letí to jak blázen :00: !!! Malá má 7,5 kila a necelých 70 cm a začla akorát lízt a taky se stavět na kolínka v postýlce, takže je s ní už veselo }:) ! Taky nám rašej zoubky, takže máme furt vyplazenej jazýček jak čertíček :!k: Přikládám pár foteček! A co vy ženský jak se vede, co jste dneska dělali??

Malá je kouzelná.... :c: , ty dvě poslední fotky jsou super... :qu: .To je teda šikulka, že už se staví... :qu: :qu: .V sobotu jsme byly celý den u mých rodičů, bylo tam mooc fajn, maminka měla navařené samé dobroty a upečenou mou neeejoblíbenější buchtu.... :hu: :hu: , tak jsme přijely napakovaný, že nemusím minimálně dva dny vařit.... :one: .

Tedy toje parádní holčička a krásný čertíček:-DDD A koukám Ditoušku,že je tedy pěkně čiperná :///:
To Vám brzo uteče ;)

A gratuluji k zoubkům :qu:

mala je uzasna certice je sladka a mate stejny overalek jaky u nas.Jo a Ditousku od kdy Sasenka sedi????Ta nase se chce porad posazovat,ale jsou ji 4 mesice :n: :) Misa a Valerka

všechno nejlepší slečinko :c: :k: :h: ..jsi moc hezká holčina a máma má z tebe určitě radost :c: :s: :a:

Ahoooj,tak Sašuli vše nejlepší k půl roku života :k: :qu: ,je krásná,už se těším,až bude Agátka taky aspon sedět.
my se máme skvěle,nám jsou 3 měsíce a už s ní je taky sranda,ale bude to určitě ještě lepší :!k:

In reply to by Dita Albi

Ahojdá holky, děkujem za pochvalu a určitě si to teď budete užívat čím dál tím víc!!! Každý období má svoje a opravdu se máte na co těšit, já si to moc užívám, každej den je novej a objevují se furt nové věci a Sašule to vše úplně hltá a má ze všeho radost, když se jí něco povede!!! A jak se vede vám ženský???

gratuluji Sašenko :qu: :\x: :qu: jsi obrovská šikulka a jen tak dál a ať děláš mamince pořád stejnou radůstku.
Já byla dnes od rána na zápase, takže dneska hlídal tatínek a určitě si to moc užili. Teď zase odešel na trénink tatínek, takže si to to tu užíváme spolu ;)

In reply to by Aajka007

Ahojdá holky, děkujeme moc :dance: a je fajn že se s taťkou takle vystřídáte! Já na tohle hodně zneužívám naše když je mám v baráku, jelikož toho má chlap teď hodně, ale vím že kdybych potřebovala bude taky hlídat, ale my teď hodně jezdíme golfovat, tak můžem bejt spolu a malá si tam pěkně pochrupká, škoda že už končí sezóna :§) a bude zima ://: A jak se máte vy, za chvilku vánoce a první narozky co :\x:

In reply to by Ditousek

JJ, Vánoce před námi a už začínám bláznit :00: Popravdě se mnohem víc těším na ty první narozky, až jí udělám párty s balonkama :s: .
Dárečky už mám pro ní skoro nakoupené, takže se jen rozhodnout co dát pod stromeček a co k narozkám ;)
A co u vás? Taky už nakupujete?

In reply to by Aajka007

Hele s jedním dárkem k vánocům už je tady vyfocená, když jsme ho montovali, je to tříkola, je to pro děti od deseti měsiců ale líbí se jí z toho čučet už teď když s ní děda drandí, tak si nejsem jistá pro koho to je větší dárek, jestli pro dědu nebo pro Sašenku :!k: pak máme taky pěnový puzzle s obrázkama na zem aby si po něm mohla lízt, no postupně to přibejvá :00:

In reply to by Ditousek

jJ, tu tříkolku jsem tu viděla. Třeba když budeš hodná, tak ti jí Sašule někdy půjčí }:) Ten koberec máme taky, tedy poděděný a ty zvířátka co máme uvnitř už nedrží tak pohromadě, takže po večerech si tady skládám puzzle a hlavně hledám kousky, který ta moje cácora kdovíkde zašantročila :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojdá Gabulí, jen se pobul ono to někdy není na škodu vypustit ventil!!! Já měla takle uřvanej den asi druhej den po porodu a to mi tekli slzy celej den sami!!! A pak asi po 4 měsících jsem se prostě zhroutila, že jsem nejhorší nejneschopnější, nejošklivější, nejblbější, nejpomalejší, tak se mě snažil chlap zachránit a když viděl že to nepomáhá tak vzal malou ven a já se dala do cajku a jeli jsme na vejlet! Ale pěkně se to na mě sesypalo, jak police ve špajzu!!! Tebe obdivuju s dvouma takle malejma dětma, kamarádka má děti přesně dva roky po sobě a taky kluka a holčičku a klokoubk dolů holky!!!! Do toho já asi nepůjdu!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No tak to naprosto chápu jak se cítíš a to že ti ujedou nervy se ani trošku nedivím, jenže člověk si na té hormonální centrifůůůůze moc vybírat nemůže, spíš to musí prostě přežít v rámci možností!!! A je fakt že u nás ženskejch je všechno spojený se vším takže si to člověk dělá prostě sám tou svou hlavou, chlapy prostě přepnou a dobrý!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jéje,to je mi líto.Uvidíš po dnešku přijde jistě nádherný den plný radosti a smíchu :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka