zimní deka do kočárku

07.11.2008

Holky, poraďte, jakou míte deku na zimu do kočárku?Takovou tu španělskou? Nebo existuje ještě nějaká jiná teplá? A je ta španělská teplá dost? Já mám jen takovou letní. Z jedný strany sametovou a z druhý bavlňenou. Chci pořídit něco na zimu, ale nevím co :? Díky :k:

Ahoj Zuzu, já to budu dělat podle toho, jaká bude zima... teď když je tepleji, dávám fleece deku a na to zateplený plymo, malou strojím a pořád má teploučký nosánek a je spokojená. Když se ochladí, balím jí do španělské deky a občas jí dovnitř dám ještě normální deku. Do kočárku Kristýnku dávám v přenpsné tašce a mám pod ní ještě starší larisu, aby jí nebyla zima od spodu... a mám i zateplený vršek od kočárku a vrchní díl té kočárkové tašky. Ale až bude fakt zima, budu dávat fusak s beránkem... ještě ho nemám koupený, ale už s tím budu muset něco udělat... jinak mám v nejhorším případě teplý fusak do sedačky, tak budu moct dávat v něm... ještě jsem na netu viděla egyptské deky, jsou prý teplejší, ale zkušenost nemám, tak nevím

No,já mám v plánu dávat do fusaku i zavinovačku do autosedačky :) Je taky taková teplá a mimčo je v ní pěkně zachumlané :) Jinak deku mám taky tu španělskou.Jednu na ven a jednu na doma...

In reply to by Macík

Vždyť vím,já jen,když někdo řekne Larisa,představím si nejdřív ji a ne deku :s: :s: :s:
Ten odkaz jí musím přeposlat :s: Myslím,že ji to taky pobaví....I když ona ví,že u nás v Česku je Larisa deka,ale stránky ještě neviděla :one:

Ahojky Zuzíku, tak jsem konečně sehnala tu španělku...je fakt super, ale na netu jsem četla, že ještě teplejší je egyptská, ale tu jsem nemohla sehnat :n:

In reply to by kettynka

Ahojky Kettynko, děkuji za optání....ale jo jde to. Manžel přišel na to co udělat, aby Míša déle spinkal.....jak se probudí kolem 6h, tak mu dát hned mlíčko, přebalit a on ještě na hoďku a půl usne, tak aspon, že tak, když ty noci aj dny jsou takové utahané :00:

In reply to by zabka.

:n: Ne, hlady určitě ne :n: Večer zbodne kaši a ještě se dorazí u prsa. Nevím, čím to je. Však mě už taky pomalu "trefuje" :( Spíme s manželem zvlášť. On ho má půl noci na rozkládacím gauči v obýváku a pak mě ho přinese do postele do ložnice, ať se každej alespoň půlku noci jakš takš vyspíme vkuse :w: Děláme to takto už skoro 2 měsíce, jinak bychom to nedali ani jeden :( :( :r:

Zuzu, já mám u španělskou deku a je opravdu dost teplá.A hlavně já mám ke kočárku originál zimní fusak, takže já o mám v klídku.Ale myslím s, že ta španělská ti bude stačit a ve finále přes ní můžeš hodit ještě jednu ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky