PŘÍTEL UŽ CHCE TAKY :)

06.11.2008

Ahoj holky :)
Mimčo bych chtěla už tak 2roky teď je mi 19 předtím mi bylo jasné,že nejdřív musím dodělat školu. Hned po maturitě mi nabídli super práci a přítel, který je stejně starý taky pracuje. Jsme spolu 3 a pul roku a rok spolu bydlíme a moc nám to klape :) Přítel nejdřív mimčo moc nechtěl, jsme mladí a nic si neužijem atd. Ale teď pomalu změnil názor, jak viděl ty tatínky s dětmi. Takže příští měsíc začneme se snažením. JSEM ÚPLNĚ ŠTASTNÁ !!!! Samozřejmě jsem se ho ptala jestli to opravdu chce, protože jinak bych do toho nešla na miminko musí být 2. Tak doufám, že všechno bude OK. Přeju všem snažilkám ať jim to brzo vyjde :)

Ahoj tak vam drzim palceky velmi velmi :one: :c: .Lepsie byt mlada mamicka nez ziadna a casom ak bude vecsi budete si rozumiet :) A co sa tyka starosti a ze ste mlady je to hlupost pokial vy sa nato citite tak sup do toho :w: :) :a: :dance:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ellen, chlapi sou větší děti celej život. A kde máš tu záruku, že to bude dlouho bavit staršího chlapa. Mám ve svym okolí spoustu tatínků, kteří se jimi staly hodně mladý a sou to perfektní tátové a naopak i spoustu těch, kteří čekaly až "dozrají" a o děti nejeví zájem, takže bych to určitě nesoudila podle toho kolik komu je, ale jakej má charakter. Především to musí vědět ti dva jestli rodinu chtějí teď nebo si chtějí ještě pár let užívat a pak do toho praštit. Stejně, dokud to dítě nemáš, nevíš jakej je to závazek a můžeš se na to připravovat sebevíc a stejně se na to nepřipravíš. :n:

In reply to by Haňulína

No s tím užíváním, myslím že v dnešní době je tolik možností. Když jsme letos byli u moře bylo tam tolik dětí i úplně maličké ( to bych si asi netroufla ). Myslím že si úplně klidně můžeme užívat i s miminkem jenom to bude trochu náročnější. Ale oba jsme pohodari tak snad i mimco by mohlo byt:)

Ahojky Heluško,
jestli to máte s přítelem takhle srovnané, tak není co řešit a moc držím palečky, aby se vám miminko povedlo brzo :/;x: :///:
Hlavně nám dej vědět, abysme byly informované :one: :c:

Ahojky!
To Ti moc přeju, úžívej si to a doufám, že se vám to hned povede a budeš ještě šťastnější. Držím palečky :\x: a hodně štěstííííí :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka