Pepa a nočník

06.11.2008

Pepčovi budou 26.11.tři roky a pořád neumí na nočník. Nechce si tam sedat ani na wc. Ale ted poslední dva dny má snhu. Nechaly sme ho bez plíny a najednou řek kadim a sed si na nočník a prdnul si. :s: a pak se mu chtělo čůrat tak si sed na nočník pindík venku ,tak to šlo na podlahu, ale hlavní je že měl snahu.A včera se díval na tv a seděl na křesle. a asi se mu zachtělo,tak slezl z křesla a vykadil se na podlahu,ale aspon to nešlo na křeslo. Věřím,že se to do těch tří let naučí. má na to ještě dvacet dnů a snaží se. :dance:

ahoj jani. zkusim poradit, jak to delala tchyne s manzelem: taky dlouho nechtel na nocnik. dr. ji poradila - nedejte mu plinu a kdyz se pokadi, chvili ho v tom nechte. trochu drsny, ale fungovalo to. byly mu teda asi 2 pryc, ale to je jedno. vedel, ze nema plinu, ale stejne se pokadil. a sel k mame a povida - maaaamooo stipe!! no a tchyne ho v tom chvili nechala a rekla mu, ze si preci musi rict, ze uz je velkej kluk a vi, kde maji zachod. takhle to trvalo asi 3 dny a pak najednou pry pribehl a kricel mami mami jara potrebuje kakat!! :-) no a bylo to. tak tot "nase" zkusenost. kdyby vedel, ze to tady takhle popisuju, tak by me asi prizabil

Tak v tomhle ti neporadím, Káje je 2,5 roku a už je bez pleny i v noci.Od 2 let je bez pleny přes den a cca 3 měsíce už i v noci se nepočůrává. A naučila jsem jí to snadno, prostě sem měla tu trpělivost a dávala ji na nočník třeba á20 minut a bylo to, za 14 dní přišla sama, že se jí hce čůrat a bylo to.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka