nová maminka a zároveň snažilka

05.11.2008

:a: Ahojky snažilky, maminka a těhulky. Nějaký ten den už si tady pročítám jak hezky sí píšte a rozhodla jsem se, že se taky připojím. S manželem už máme skoro tříletou dcerku Terezku (26.12. bude mít tři roky) a plánujeme druhé miminko. První otěhotnění proběhlo během tří týdnů, před tím jsem nebrala žádnou antikoncepci a otěhotněla jsem mimo plodné dny. V srpnu jsem přestala brát antikoncepci a po menzes se chceme začít pokoušet o druhé mimi, tak snad to vyjde. Všem tady přeji hodně štěstí a zázraky se dějí, nic nevzdávejte :one:

Ahojky Lucíku,
vítej mezi námi, doufám, že se ti tu s námi bude líbit a držím palečky, aby se mimi zadařilo co nejdřív !!´
:a:

Taky tě tady vítám, Luciku :a: Ať je ti tady mezi námi dobře a hlavně ať se co nejdříve zadaří - Terezka by si určitě moc přála sestřičku nebo bratříčka ;)

tak tě tady srdečně vítám :) .. Doma nám lítá malej Michálek,kterej má 2 roky a 3 měsíce a nyní se za měsíc a něco začneme snažit o další mimi a to z důvodu,že před pár dny jsme o malé přišli v 5TT. Byl to šok,ale život jde dál a musí se bojovat.. Přeju vám ať vám to zase tak skvěle vyjde jako s Terezkou a bratříček,nebo sestřička se povede hned... ;) . Nám se každé těhu povedlo za asi 6 měsíců,tak uvidíme co bude teď... Držím nám všem pěsti a hlavně zdraví!! :) :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky