bazén

05.11.2008

tak se vám jdem ukázat, jaký jsme ponorky :///:

tak se zatím mějte fajnově, jdu do hajan, Zdendula si chrupe, tak ať z toho taky něco mám :c: se krásně unavil v bazénu :'zz): :'zz): :'zz):

Krásné fotečky :qu: , taky jsme nedávno fotili pod vodou.
Zdendík vypadá, že se mu to moooc líbí a co v sauně?

In reply to by Aajka007

děkujem :k: :k: no je to paráda, Zdendu to konečně snad začalo bavit :one: a do sauny nechodíme :n: :n: napřed zdenda plakal, asi první šok ze sprchy no a pak je to pro něj dlouhý ( chvilku posedět, pak hernička, masáž, napapat, no a pak když jedu domu tak řve a řve) takže jsme to o saunu zkrátli, dostanem se dřív k autu, zdenda zalomí a spí celou cestu domu v pohodě :'zz):

In reply to by ivkahof

Ta sauna se moc dětem celkově nelíbí. Na prvním kurzu byla Justule malá, takže byla v pohodě, ale teď jak chodí,tak nevydrží chvíli sedět, takže tam jsme jen na zahřátí :00: Jinak nám taky pak spí v autě jak dudek :'zz):

In reply to by Aajka007

no na zahřátí, pak ho musím ospršit vlažnou vodou a teplo je tatam :00: :00: :s: ale hlavně že jsem vychytala ten řev, je to hrozný, když jedu sama a on mi vzadu pláče a nejde utišit, protože je přetaženej :00:

ahojky ivi pěkné fotečky kdo vás fotil???? mi taky už se posíláme pod vodou ale teď nejezdíme co nám prasklo ouško už se těším až budem v pohodě a zase začneme jezdit sisina a Matějíček

In reply to by ivkahof

tak to jo jsou mocinky krásné no snad už by se mu to mělo začít hojit v pátek nám prasklo a v pondělí ještě byl hnisavý výtok ale do dalšího pondělí by to snad mělo být v poho uvidíme sisina a Matějíček

In reply to by ivkahof

děkujeme no já doufám že ne ikdyž dr říkala že je to virové a stačíže je malinko nachlazený a může se mu to vátit když chytne bacil taky Zdenečka zdavíme jedeš na srazík do jihlavi že by jsem okoukla jakjste vyrostli sisina a Matějíček

In reply to by sisina

no to koukám, že je to virový, to bych vůbec neřekla, Na srazík se chystáme, tak doufáme že budem zdraví klucí a neonemocníme. Jinak je nás pěknej kus :00: od 4.měsíce dokrumuju nutrilonem a asi 20dní pravidelně papáme v poledne - silnější nutrilon a v sobotu jsme najeli na mrkvičku, tak jsem zvědavá, kolik budem mít :00: 13.11. půjdem na kontrolu, to je před srazem, tak budeme mít přesný míry :!k:

no taky chci začít chodit, jenže já se nepotopím a budu chodit sama, tak si to Vaneska tak neužije :r: , pěkné fotečky :qu:

Ešiši, tam je malej šulínek, ten je tak kášnej.. já bych měla strach, že se mimi nenadechne.. ale ono to má asi naučený z bříška, chichi :-). Je moc hezoučkej...asi už chci taky chlapečka.. najednou :-) :\x:

In reply to by Martinax

:!k: :!k: :!k: já taky chtěla holku, a když mi řekli že to bude kluk, tak jsem byla zklamaná a manžel taky, ale když se narodil, tak bysme ho nevyměnili za nic :h: :h: :h: ono je ve finále jedno co to je, hlavně že je to zdravý :k: a v tom bazénu je učíme, oslovíme a foukneme jim do tváře a šup s ním pod vodu, naučeji se, ze začátku je to boj, ale oni jsou to šikulky chápaví :qu:

:a: Ahooj. Paráda... :qu: :qu: to je teda plaváček :s: krásné.
Taky se těšíme na plavání, ale u nás je to až od 6ti měsíců...takže ještě musíme 2 měsíce vydržet :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky