Sestřička

28.11.2007

Ahoj holky tak vam chci ukazat svoji malou sestricku.Je to nas andelisek :-)

Je krásná. Já jsem ze 6ti dětí a rozdíl mezi nejstraším a nejmladším je 20 let. Takže když pak moje malá sestřička (kdysi) řekla ve školce, že je tetou, tak ji to tam děti nechtěly věřit, protože říkaly, že tety jsou přece velký. :-)) Bylo to roztomilý.

In reply to by Boža

Koukám, že jste taky početná rodina :-)) Nás když se sjede celá rodina (jen sourozenci s rodinami), tak nás je 18 lidí u stolu a to ještě 2 sourozenci jsou studenti. Vždy se scházíme 25.12. a máme takový druhý štědrý den. Je to moc krásný, ale už se pomalu do obýváku k našim nevejdeme, tak to budeme muset asi pomalu rušit nebo to rozkouskovat na víc dní :-))

In reply to by Helena

Nerušte, to by byla škoda. Tak se holt víc zmáčknete. my jsme 3 děti. Mám ještě ségru a bráchu. Ségra má 3 děti a bráška nic :-) a nevím, jestli ještě někdy bude. Ale i tak je nás pěkný houf, když se sejdem :-))

In reply to by Boža

Taky říkám, že je to škoda rušit. Mamka to chtěla zrušit už letos, ale ukecali jsme ji. Snad se to povede i příště. Je to vždycky fajn, když se sejde tak velká rodina. Mám to moc ráda, i když mi pak někdy z toho hlučí v hlavě, ale máme mezi sebou moc dobré vztahy a je to skvělý. I pro naše, jsou rádi, když se všichni sejdem.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky