''JINY STAV''

05.11.2008

Dobre ranko vsem,
dneskem ukoncujeme 7tt a prechazime do 8tt :c:
Pupinky....pod spodnim rtem mam takovou hrcu, ze me z toho boli cela pusa....na cele a zadech mam tolik pupinku, ze premyslim jestli jsem takhle dobre vybavena byla i v puberte :n:
Brecim....stale brecim....u filmu, u pohadek (ano je tomu tak, koukala jsem na Tom&Jerry, bylo tam male kuratko ktere povazovalo Toma za maminku, ale Tom ho nechtel....brecela jsem :r: ), dneska jsem obrecela priteluv odchod do prace...mam pocit, ze brecim stale :r: :r: :r:
Zarlim....nikdy jsem takhle nezarlila...najednou mam pocit, ze pritel musi mit nekoho jineho, ze me uz nechce (chudak je od rana do vecera v praci, hori mu termin a ja ho jeste podeziram :? ) a to i pres to, ze se ke me chova ukazkove :h:
Hlad...o tom ani nemluvim, nebo zase pride jen nad nim popremyslim...hlad mam porad :hu: :a\|:

Takze tohle je ten ''JINY STAV'' .... v tom pripade si ho maximalne uzivam. Neni nic co by mi mohlo prekazit radost a to obrovske stesti ktere prozivam..... :h: ;) :cc):

Vsem preji krasny den :///: :k:

Krásně si popsala jiný stav :s: Přesně tohle prožívám každý den a to už jsem ve 30tt! A to, že máš pupínky znamená, že budeš mít nádherné miminko :cc): a neboj po porodu zase zmiznou ;)
Přeji ti krásné těhotenství :a:

In reply to by slonik

jj, viděli jsme kulky na vlastní oči! :c: Uvidíme, jestli to další UZV potvrdí. Řekli nám to v 12+5tt na screeningu. A už pěkně řádí v bříšku, přes den klid a v noci tancuje :\x: Držím palce na kontrolu, ať jsou samé dobré zprávy!!! :h:

Dobre ranko Mufco,
musim Ti pogratulovat k 8tt, a podporit TE, nejsi v tom sama :c:
Ja jsem dnes 7+4tt, a prozivam naprosto to same, co Ty :)
Pupinku mam hafo, ale prevazne na obliceji, takze vypadam vytecne. Brecim take nonstop, pac mam manzela na sluzebce, 14 dni!!! ale zitra se mi uz vraci :\x: takze asi chapes, jak mi je....
Jist bych mohla neustale, ale je mi tak zle, ze to kolikrat ani nejde, je mi zle take nonstop :(
Co me ale dostava je, jak se rozsiruju, mam sirsi boky, a roste mi pupek, tlaci mne uz moje oblibene dziny :jawdrop:
Takze drzim palecky, a ver, ze nemas sama tyto podivne pocity v tomto jinem stavu :girl:
Krasny den!!!! :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka