dobry rano!!

28.11.2007

Ahoj, moc to tu zdravim a preji pekny den !!! Jak se mate? A co mate novyho ?;) jste v praci?

Dobré ráno :-)) Já jsem jako by mě přejel parní válec. Unavená jako blázen! A to teď vstávám. Já se večera nedočkám :-(((

Dobré ráno holky, já jsem jak praštěná pytlem, malá se v noci budila co dvě hodiny, jsem ji nějak přechválila:-((

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jé to já bych taky chtěla. Pěkně hajat na bříšku, ale malý se to moc nelíbí, tak pokaždý začne kopat jako o život :-)) Musím mít kolem sebe nejmíň tři polštáře, kterýma se vycpávám, abych na tom boku vůbec usnula :-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mě z toho bolí čelisti :-( Jak ležím na boku, tak mě tlačí hlava a ráno mám celou pusu ztuhlou :-(( A taky mě brní levá kyčel, když ležím na pravý. A když ležím na zadéch, tvrdne mi bříško. Ach jo :-((

Dobré ráno, já jsem opět v práci, ale raději bych ještě chvilku spinkala. Jinak v pohodě. Včera se manžel přijel z práce v osm večer a šel rovnou připravovat na malování do našeho nového bytu a přišel v půl jedný ráno a dneska zase v pět ráno vstával. Takže jsme se viděli asi 2 minuty, když si lehl. Dneska to bude asi podobný, ach jo, už abychom bydleli. On se z toho akorát zbytečně nervuje.

Dobré ráno. Já teď vylezla z postele a musím jít ven do toho mrazu se psem a vůbec se mi nechce :-( Novýho asi není nic, jen to, že se rozpínám do šílenejch rozměrů, ale mimi a já jsme v pořádku, tak to moc neřeším :-)) Jsem doma (už od května :-)) a dneska chci vydrhnout omyvadlo a vanu, zajdu do obchodu, něco málo vyžehlím (možná) a v ledničce na mě čeká asi 13 řízků, který musím obalit a usmažit... Co máš dneska na program ty?? Asi jseš v práci, co??

In reply to by cheshire.cat

hehehe, ja jsem obalovala rizky vcera, to bylo desny, udelalo se mi u toho taaaak spatne :-D ne nejsem v praci, pracuju z domu, tedkom, prekladam emaili. takze jsem taky doma. do prace za nas chodi pritel :-D v te zime by se mi asi nechtelo, ale nekdy si rikam, lepsi nez ja porad trcim doma a nic :-( muj program bude dneska chudy :-DD vis co cekas?

In reply to by Ella

Já je musím obalit na oběd a pak taky na zítřek jako svačinu, přítel jede s kamarádem do Krkonoš na lyžovačku a minule jsem mu žádnou sváču nepřichystala, protože mi říkal, že nic nechce, že ses staví na benzínce, ale přítelkyně toho kamaráda jim nabalila řízky, tak teď jsem na řadě já :-)) Tak to máš dobrý, že jseš doma. Na nás taky vydělává přítel a já trčím doma a někdy je to vážně otrava ale pořád lepší, než celej den sedět někde v kanclu :-) No nejspíš čekáme holčičku, ale bylo nám řečeno, že to klidně může být ještě kluk, co si schovává pindík, tak to asi bude překvápko... :-))

In reply to by cheshire.cat

hehehe, to je rozotmily, ze si schovana pidnik :-) ja bych v tom kanclu i sedela, ale neni bohuzel v jakym, ale to neva proste no. noo, tak pekne naklepej rizecky, az je mas lepsi jak pritelkyne kamarada :-D a jmena mate uz vymyslene?

In reply to by Ella

Já už si vsugerovala, že to je holčička, tak snad tam žádnýho pindíka mít nebude :-)) Řízečky už jsou pěkně naklepaný, neložený, jen obalit a osmažit :-) Holčička bude určitě Natálka a kdyby náhodou kluk tak asi Štěpán nebo Patrik...

In reply to by cheshire.cat

ajooo, ja uz to tu vlastne nekde cetla ze chces natcu. my chceme valerii, kdyz to bude holka a bastien, kdyz to bude kluk. ale s klucicim jmenem si jeste nejsme jisti. taky bychom voc holcicku, ale ja si myslim, ze to bude kluk :-DD ty ses ale sikulka s tema rizeckama...to bude mit urci pritel radost...

Dobre rano preji, ja se mam skvele akorat jsem dosnidala.Novyho no jsem 14dni po poradne a tak mame vsechny vysledky v poradku coz jsem moc rada.Jinak za 12dni jdeme se pritelem na utz uz se nemuzu dockat.Jak se tak moc tesim tak mi ty dny utikaji pomaleji.Ne ja uz jsem doma na neschopence ale za chvilku jedu do prace s papirkem na penize.A jak je u tebe jsi v praci?

In reply to by blondyna

jee, ja jsem se sekla na jednech strankach:-) ja nejsem v praci, ale pritel odchazi vzdycky hrozne brzo a ja uz pak nemuzu spat :-( je hlucnej a pak se zacnou rvat kocky a tim to pro me haslo :-D. ja se taky moc tesim na utz, ale my jsme teprve v sedmym tydnu, tak to si jeste pockam :-))

In reply to by Ella

no to mi povidej to znam taky priteluv budik me vzbudi v 5.45 a pak jeste 6.15 hruza ja pak taky uz nemuzu spat.A vetsinou na me prijde hladik tak se musim jit najist :-))no ty by si mela mit utz nekdy okolo Vanoc a nebo az v lednu??To ja uz jsem v 19tydnu uteklo to jako voda :-)

In reply to by blondyna

:-D ja doufam, ze to stihnem pred vanocema, chtela bych to dat nasim pod stromecek, mam hroznej strach jim to rict. myslim si ze z toho nebudou moc nadseny. musim si vic verit. :-D me to teda zase neutika, navic je me strasne nevolno:-(uz bych si prala mit alespon pulku za sebou...a uz s tebou pritel byl? Jo ti chlapy jsou pri vstavani desni :-DD to mas pravdu... ( zase jsem se tam sekla na tech strankach....sorry hihi)

In reply to by Ella

A proc si myslis ze z toho nebudou mit radost??No u me to vzali vsichni uplne v pohode a to jsem jeste mldasi nez ty!!No my to nevydrzeli a rekli jsme to hnedka vsem jak se nam na testu objevily 2carky :-)) no to ja mam vyborny tehotenstvi vubec mi nebylo spatne ani nemam zadny pupinky v obliceji,ale za to se mi dela pod ocima vyrazka mam to asi z toho ze bastim hodne mandarinky a i vytaminky.nee jeste semnou nebyl tedka pujde poprve a pak ve 30tt semnou pujde jeho maminy ta uz se taky moc tesi.To je v pohode ja zase koukam i na telku chvilkama :-))

In reply to by blondyna

Ja nevim, jestli se budou tesit. Nasi jsou strasne prisni, mam k nim hroznej respekt, to segra j ma pekne na haku:-) tak snad to nejak dopadne, no musi :-D ja jsem se ani nekoukala kolik ti je. ja se hnedka juknu. pupinky nemam diky bohu taky ani se mi nelamou nehty. mela jsem jedno zamlkle tehu a tam to byla hruza, ksicht jsem mela jak prostrilnej :D a nehty sama hruza. ale ted je to dobry. tak to mame stesti a ty mas stesti, ze ti nebylo vubec spatne !!! :-)))

In reply to by Ella

ja mam taky z taty respekt sice ne uz tak velkej jako kdyz jsem byla na skole ale jeste tam trochu je!Treba ze zacatku budou mit blby keci ale pak z toho budou uplne hotovy jako kazdy rodice.To jenom ty zacatky nez si na to vubec zvyknou. :-)) No za to jsem moc rada.Zvracela jsem jenom jednou v tehu a to jsem mela otravu z hub.To bylo teda neco hruza prozvracela jsem vazne celou noc a uz bych to nechtela zazit.No asi mam hodny miminko. :-))) to je skoda ze bydlis v Berline.A je totam jinaci nez tady kdyz jsi tehu?

In reply to by blondyna

hehe otrava hub v tehu, tak jeste ze to dobre dopadlo!!! ale je to tu na prd, chtela bych se vratit, ale v cesku bychom nemeli kde bydlet ten muj neumi nic nez dobry den a kde je zachod a musim kakat :-))takze by si tam praci bohuzel nenasel. Je to tu rekla bych stejny, jen ty leky se jinak jmenujou. A za nic se neplati, nebo nepriplaci, ctu tady, ze holky to maj ruzny nektera si doplaci za obrazky a tak, tady se za nic. zatim teda. nasi to prekousnou, jestli budou mit blby kecy, tak proste odjedu, bud to moje mimi, bude od nich stejne daleko, tak se nemusi snazit. hehe jezis, jak ja se bojim bojim jim to rict , jsem jak mala:-))

In reply to by Ella

budes tam s pritelem a ten se podrzi neboj.no ja platim za obrazek 40 ale mam jich tam kolik chci.podivej se na blog pekna stranka tedka jsem na ni byla no uzasny moc se mi to libilo.A co by sis prala??my chceme kluka tam nam to doufam vyjde :-)

In reply to by blondyna

my bychom chteli holku. ale ja si myslim ze to bude klucina. na jaky blog se mam podivat? to jsem nejak nepochopila. jee, ja mam ted takovou chut na cokoladu se slehackou...ale my nemame ani okoladu ani slehacku beeee:-))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka