Jsem fakt už z těch blbejch připomínek a rad hotová...

04.11.2008

.. :00: :( :r: .Už mě nebaví pořád dokola poslouchat nějaké připomínky, at už od rodičů, kteří to myslí dobře, tak od tchýně, která to dobře určitě nemyslí, jen rýpe a občas i ten její synátor, můj přítel, mě stihl dnes pěkně zase nas.....Já jsem byla v pátek v noci pařit a přijely jsme někdy po páté hodině ráno, Majdinka spinkala v obýváku v cest.postýlce babča, na gauči a já si ulehla na druhou část gauče.Babča se probrala a at si prý jdu lehnout do ložnice at se vyspím, tak sem nešla, chtěla jsem být blízko malé.... :h: .Když se asi v půl sedmé probudila, daly jsme jí najíst a přebalily a pak jsem si ještě do devíti zdřímla a dopoledne s ní šla ven.Spala jsem jen tři hodky .No a každej má nějaký blbý připomínky, já se snažím aby to měla Malá vše nějak vyvážené a snažím se chodit s ní denně ven, někdy jen na 2h., někdy na 3 no a někdy, ale málo kdy nejdu vůbec.Ted třeba jsem chtěla jít a ona mi usnula... :'zz): , na bříšku... :c: .No a ten můj pitomec, mi řekne to s ní půjdeš ven zase na půl hodky... :00: :jawdrop: , fakt mě nas....Jo a to jsem včera ještě byla u babičky a u dědy a tam se do mně taky pustily.... :00: :r: .No jsem se zasejc vykecala, ale je mi líp.Tak ted ještě, jestli to někoho vůbec zajímá.... :? .

podporu.. :) .Byla jsem venku a ted sem už jen nakukuji a půjdu žehlit a tak se konečně najíst, za celý den.

jeje.. tak to jesteze tohle ja nemam... mama mi obcas poradi ale spis kdyz malou neco trapi a ja si nevim uz rady - prece jen vychovala 3 deti.... ale tohle??? Ja treba s malou taky nechodim ven pokazdy...treba ted kdyz je tu tak hnusne tak nejdem - otevru treba na ni jen okno kdyz spinka (ovsem dukladne ji zababusim do perinky) a je to...myslim si ze ji je jendo jestli je spi venku v kocarku nebo v postylce a ten cerstvej vzduch ma taky..... a na ty blby rady a keci se vykasli jednim uchem tam druhym ven :)

No mě by z těch rad jednou taky jeblo!!!!!!Od mamky bych to brala,jenže ta mi neradí...jen když se jí na něco zeptám...i když,já se jí moc neptát,to spíš vás :///: Ale tchýně!!!!!Teda skorotchýně :oci: Je jí 65 let a myslí si,že ví všecko nejlíp a když jí to vyvrátim,že už to tak dávno není,čumí na mě jak vyjevená :s: Bydlí s náma v jednom domě,se jí vyhýbám obloukem,abych ji nemusela potkat a poslouchat ty její nesmyslny keci!!! :s:
Posledně na mě hleděla,že nejdu vytahovat stehy :s: Je chuděra někde jinde....Hlavně že chce radit :n:

No pořád jdeš ven víc než ten Tvůj, ne? :-D Nic si z toho nedělej :-) mysli si své a dělej dál podle sebe

nejlepší rada jedním uchem sem a druhým ven moje dvě starší děti ty to umí jedna báseň já si tu mluvím a mluvím oni i odkejvou a skutek utek dají ti školení chceš li ;) je to na prd ale nic si z toho nedělej sama víš co tobě a malé vyhovuje a nenech si do toho nikoho kecat všechny vyslechni chcešli něco si z toho vem jinak na ně kašli :one: sisina a Matějíček

ale jaci jsou vsichni chytri ze? este ze je mas, kdo by Ti rikal co mas delat }:)
ale ne uplne Te chapu...treba se nad to povznest, co uz nadelame :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka