denicku hlasim,

04.11.2008

že vcera jsem to uz nevydrzela a nechala jsem si pichnout vyvolavacku.61 dni bez ms,to je uz divny.pomalu prestavam doufat,ze by se nam to mohlo podarit do vanoc :§) ,rikam si,aspon pojedem na hory sjizdet kopce na prkne,ale nejak me to neutisuje.ma nakou depku a resim to ze furt neco :a\|: .

Ahoj,
moc Tě chápu.Ale věř, že musíš vydržet.Mě představa hor taky vždycky pomáhala a tak trochu to byla satisfakce za neúspěšné snažení.Snažili jsme se 8 let a poslední 3 jsme se rozhodli pro odbornou pomoc.No a teď čekáme dvojčátka po IVF :!k: .Takže moooocdržím palce.Někdy je příčina někde úplně jinde.Tak vydrž a kdyžtak si pořádně užij hory i za nás co už nemůžou :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj,vim ze ultimata se miminkum nedavaj,ale kdyby to slo :!k: to by bylo skvely,co? :qu: ono to jednou musi vyjit,jen to cekani je zdlouhave.a jeste k tomu to pocasi (mlhy,zatazeno,poprchava)to mi moc veseli nepridava.nejradci bych zalezla do pelisku a nevylezla :ww:

ahoj,to jsi teda vydržela sakra dlouho.Já to minule dostala po 47 dnech po vyvolávačce a teď jsem to zas nedostala a teplotu mám 37 C a je to už 8 dní co jsem to měla dostat a asi příjde až kdoví kdy .(

In reply to by Jajusskaa

ja to totiz minule poprve dostala sama os sebe (bez injekce) po 53 dnech,tak jsem myslela ze ted to taky dostanu,tak nak.a ono nic.nikdy bych neverila ze muze HA tak rozhodit MS.pul roku od vysazeni,a ms si furt dela co chce.a jak dlouho se ty snazilkujes?

In reply to by Katulis

no první měsíc teprve.Tak jsem celkem v klidu,jen bych byla fakt ráda kdyby se ten cyklus upravil,skáče mi to už druhý měsíc :( Já jednou už mimi čekala ale nevyšlo to :( a to jsem otěhotněla hned první měsíc

In reply to by Jajusskaa

já to taky mám jak na horský dráze... první měsíc po vysazení to bylo OK, protože to vyvolala ještě HA, ale ten další měsíc už MS dokvačila se zpožděním po 33 dnech, další měsíc přišla na datum po 28 dnech, další měsíc zase po 33 dnech, pak zase po 28 dnech a teď naposledy dorazila po 37 dnecha to bylo zatím to nejdelší zpoždění.
Už už jsem začala jásat, že se to po čtyřech měsících povedlo, ale prd... udělala sem test, který byly samozřejmě negativní, jenže další týden MS nikde ://: tak sem udělala druhý test, ten byl taky negativní a už sem jenom čekala kdy to přijde... tak to přišlo hned den potom :00:
Pak sem byla poučena, že by se měl test dělat až tak dva týdny po vynechání MS, což teda znamená po 42 dnech od poslední MS... jenže... vydrž to že jo :s: :s:
NO každopádně vplouváme do pátého měsíce snažení a řekly sme si, že tomu tenhle měsíc dáme pořádnou nálož snažílkování... včera jsme to odstartovaly, tak snad nám to vydrží až do cíle :\x: :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka