nespíme

03.11.2008

Tak vám povím, já mám ale raráška, naposledy si schrupnul od půl 12 do 13h a od tý doby nespal, kňourá mi na dece a když ho vemu a dám do postýlky tak řve a řve a nebo se přetočí na břicho a dělá lotroviny :00: no hlad nemá, ani sladkej čaj nechce, no a už tam zase bečí :§)

ivko, tak ten muj skritek spal naposled v deset dopoledne!!!! a usnul znovu az pred patnacti minutama !!!!!!!!!!!!! no sileny. byli jsme venku a meli jsme navstevu se dvema uuuzasnejma klouckama a to se prece spat nemuze, je jedno ze oni uz jsou starsi a nam je teprve necelych 9 mesicu... Takze ted odpadl. Nastesti :D

Tak to me malej od tri od rana spal pouze dve hodiny v kuse a to v kocaru venku na vzduchu. jinak celej den place a place. mam ho na prsou, to usne, dam ho do postylky, nebo kamkoliv mimo me a do 15 minut je vzhuru a place... takze sem se zase nevyspala

Tak to máš z mýho pohledu krásný :w: Mě spí Mikuláš standardně 2x po půl hodině za den. ;) ;) ;) ;)

In reply to by Zuzu

jéé je, no a je přes den v pohodě? jestli jo tak to máš celkem nooo, dobrý :00: :) ale ten náš ikdyž si zdřímne dopolko hodinu a pak kolem poledne hodinu tak je pak mrzutej a nic s nim neni, takže je to pak takový uffff :\/: kdyby mu to stačilo a vydržel by do 17h tak by mi to bylo jedno, hraje si na dece a mě k tomu nepotřebuje :h: občas se tam k němu nasomruju ale kouká na mě jako: no mámo ty si se zbláznila, to jsou moje hračky :!k: a neumíš si s nima hrát :!k:

In reply to by ivkahof

No právě že pak je mrskej dost :( a nevydrží se sám zabavit. Pak ho musím nosit nebo vymýšlet různý blbosti, lae psát ne a ne. Někdy se zadaří (tak 2x do týdne), že se vyspí tak 1-2 h. dopoledne a 1-2 odpoledne, ale to jedině venku a musí se jezdit za absolutního ticha :( Jo a chodí spát tak ve 21:30 :one: :one: :one: Mám to ale nenáročný dítě, že :)

In reply to by Zuzu

jéééjééé, no tak to ti teda vůbec nezávidím :n: :\/: no sama nevim v kolik půjdem spát dneska, Zdenulín ještě chrní :00: a mě prozměnu venku nespí, teda max.20min. ale to jen omylem :///: máme my to ale dětičky :cc): :cc): :cc):

In reply to by ivkahof

Já bych teda radši, aby spal doma, protože pak doma nic neudělám, když furt jezdím s kočárem. Když má teda dobrej den, tak jsem i víc jak 4 h. venku a už mě to nebaví :n: Jsou ty děti různý ;) ;) ;) Ale jak nemám ani babičky ani nikoho na hlídání a vožení, tak je toho na mě dost :w:

In reply to by ivkahof

Ivko ja mam vedle v byte babi s dedou a muzu rict,ze jedine s cim mi muzou pomoct, je kdyz prijdou vecer z prace, tak na hodku, dve pohlidaj a ja jdu mezi lidi. a to tak 2 do tydne. takze babicky, ktere pracuji jsou k nicemu :)
a dedecek??? dam mu maleho ,ze se alespon najim, malej zacne knourat a deda znervozni a vrazi mi ho zpet :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky