boze ach to dite!!!!!

03.11.2008

:§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) to je neskutecny jak ta holcicka vyrostla a jak je sikovna.... nedavno sem ji porodila mela 44cm a umela jen spat kadit a brecet a papat.... ted muz ma 8,5 mesice a plazi se,haca, , postavi se sama,chodime za ruce, roste ji zub,sama papa piskotky sama umi pit z hlahvicky cajik,krasne basti ze lzicky, povida mama baba ba a ted skoro i teta,... no tohle vsechno sem si uvedomila dnes rano kdyz sem si ji vzala k sobe do pelechu a jak spinkala a ja nemohla usnout a pozorvala sem jeji rucicku jak je uz velika ....a ted?? drzi plastove kladivko a mlati s nim do PC :D

Ahoj Johanko. Máš pravdu, je to neskutečný. Já se každým dnem těším, co novýho zas Mikuláš vymyslí :00: :jawdrop: ;) :s: Jo a na tu klávesnici bych si být tebou dávala pozor, jelikož manžel taky Mikuláškovi ukazoval počítač a on zarval a hned byl mezerník venku a pak mi ho tu složitě hodinu připevňoval astejně teď moc dobře nefunguje :00: ;)

cauky carodejko, :a:
napsala jsi to opravdu kouzelne - a bohuzel taky velmi pravdive!!!! :one: :k:
(to BOHUZEL nemyslim vubec nejak spatne, spis jen - ze sem si taky nedavno uvedomila, jak mi lucinka straaaaaasne rychle vyrostla :girl: :jawdrop: a naucila se uz tolik novych veci, ze jde o malem miminku mluvit ted jen stezi!!!! :n: ) ty pokroky jdou vylozene milovym tempem a ja nase male miminecko ted vzpominam uz jen na fotkach.... ja si lucinku jako malou prdelku celkem uzila, ale uz ted se tesim na druheho koblizka a tesim se, ze si to vychutnam jeste 1000x vic!!!!!!!!!!!!!!!! ty okamziky, kdy se ti maly mrnousek vejde jen od dlane az po loket - ty se musi totiz vychutnavat po miliontinach vteriny!!! :h: :h: :h:
pozdrav tobe i rozince posilaji:
SHARANE+LUCINKA

To je mi jasný,že je šikulka,vždyt je po tobě né? :one: Je to hezký,jak jsou ty děti čím dál šikovnější,ale je fakt ,že to šíleně letí,já si přídu pořád stejně stará,ale omyl,jsem o 7 a půl měsíce starší :§)

až s toho člověku chce brečet když si uvědomí jak to letí..je to hrozný...já bych to na chvíly zastavila abych sem si to mohla vychutnat, ale čas je neuprosný!! A to tvoje kočka je opravdu šikulka na 8,5 měsíce¨
Jana s rodinkou :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka