trocha nostalgie

03.11.2008

myslela jsem si, že to stihnu ještě 2. listopadu, ale ono už je po půlnoci.....takže 2.11.2007 mi potvrdili těhulkovství a dneska už je Toníčkovi skoro pět měsíců..........a na to těhu moc ráda vzpomínám, už se těším, až pořídíme toníkovi sourozence :s:

Nazdár Teso,gratuluju k malému roztomilému výročí-jó pořád je co slavit :///: ,já nevím,jestli mám vzpomínat s nostalgickou slzou v oku,já jsem loni touhle dobu blila jak šakal a bylo mi tuze špatně (měla jsem tzv.celodenní nevolnosti) :sick: :s: Holka zdraví svého milého a tchýni :!k: :a:

In reply to by Dalinka

Ahoj Dalinko :-) jojo, témat k oslav by se našlo spousta :s: mě se naštěstí nevolnosti vyhly a když nějaký zabloudily, tak jsem zblajzla zázvorový lízátko a bylo po nevolnostech :-) a ví ta tvoje princezna kdo je to tchýně? :s: synek by jistě taky poslal nějaké pozdravy, ale už spí :-) a nechceš dodat nějaké foto? ať vím, jak se mé snaše daří

Ahoj Teso nevi zda si na me pamatujes, dost casto jsem te vidala na strankach pred prichodem meho Andrewa.....
a vite vy co.....vazne to leti....i nam byly 2.listopadu 4.mesice......a 1.11. 2007 jsme zjistili ze budeme tri.....Takze vsem miminkum a maminkam ktere ted slavi jakekoli narozeniny z celeho srdce gratuluji a preji vse nej.....
A i ja se silene tesim na dalsi tehu....

Ahoj Teso!!! :a: Já jsem se trochu zasekla na mimiaukci, tak jsem vkládala blog až po půlnoci - ale 2. to byly čtyři měsíce, co se nám vyklubala Kristýnka :||): Ty jo a vám už bude pět měsíců, to to letí... i já ráda vzpomínám nejen na těhu, ale i porod a všechno okolo a snad si pořídíme ještě jednoho mimíska :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky