Jídelníček 7 měsíčního dítěte

01.11.2008

Měla bych dotaz...Jaký j jídelníček vašeho miminka? Malá dostane ráno po probuzení mlíčko (nekojím), k obědu masozeleninový příkrm. ke svačině, jogutr nebo ovocnou přesnídávku, kolem 5 mlíčko a ještě v 8 mlíčko a v noci. Chtěla bych nahradit to mlíčko v pět....prostě nějakou jinou večeři, co dáváte vy, nebo cp bych měla dávat...díky za odpovědi.

kolem 4 mliko, kolem 9 jogurt nebo presnidavku oboji s piskotama , kolem 12 obed , kolem 4 jogutrik ci presnidavka, v 7 kase a pred usnutim trochu mlika , a pak kolem 12 mliko (ale ted se to snad uz odnauci a budem davat jen ve 4)

ahojky nasi Danielce bude 17.11 7 mes. plne kojim a teprv ted zacla jist tak sem moc rada.Prevcirem sem do ni dostala pul davky ridky kase z lahvicky a trosku mrkvicky,vcera snedla k obedu a k veceri (napul)brokolici v ty sklenicce a dneska sem ji dala kasi ale tu moc nechtela tak ji dam asi mrkvicku.Zjistila sem ze je spis na tu zeleninku.poradte mi jeste naky zeleninovy prikrmy co treba doma delate?diky.

my mame v 8.00 sunar v 10.00 ovocnou presnidavku se susenkou ve 12.00 masozeleninovy obed ve 14.00 ovocna svacina(vetsinou doji to z dopoledne)takze presnidavka na cely den, pak 16.00 sunar pak 18.00 kase a pak az zas rano sunar

ahoj tak my to máme takhle ráno mlíčko(kojím) potom kolem 9 svačinka-ovoce nebo jogurt, oběd-zelenina, maso, pak kolem 4 svačina(přesnídávka nebo něco takového) v 6 kaše a kolem 8 před spaním kojím a pak v noci pokud chce tak taky kojiím

In reply to by Michalka

ahoj, můžu ještě dotázek?
za týden začneme mrkvičkovat (Kryštofovi bude půl roku), taky kojím a četla jsem, že do 8. měsíce nemusím řešit další tekutiny, ale mě přijde, že když bude pít ráno (kojení), večer a v noci, že bude mít žízeň... dáváš během dne ještě nějaký čajík, šťávičku nebo vodu? Nebo kdy jsi přestala kojit i přes den?
docela se toho přechodu bojím...
díky za odpověď

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka