Moje dite vstava kazdy den v sest .-(

01.11.2008

Dobre ranko,
holky zacinam byt unavena z toho naseo maleho raubire.Chodi sice spinkat po osme hodine a v pul 9 je vetsinou tuhej,pak se v noci vetsinou 2x vzbudi(to je ok,to mi nevadi,stejne mu dam prso a on za chvili spinka) no ale problem je v tom,ze vstava v sest rano a pak usne az tak vetsinou kolem 9,kdyz ja uz se chystam neco delat,misto abych si jeste schrupla. Navic je to pekne sidlo,co pres den neposedi,porad vyzaduje pozornost a ja uz v tech 8,kdy jde spat jsem uplne KO :00:
Na noc papa kasicku a vubec ji dost a hezky,takze je to prste ranni ptace no. Mate to taky tak?

jak vas tady tak ctu,tak si zase potvrzuj ,jak muzeme byt stastni za toho naseho mileho broucka.
jdeme spinkat kolem 21hod.budl se kolem 3-4na kojeni,ale dnes to bylpopve az v5,30 a to js ho vytahla ja,potoze jsem myslela,ze mi rupnou prsa a taky jsem mela v pravem prsu zarazeny mleko to byla bolest.ani jem nemohla zvednout ruku ,nebo se h dotknout.ale k veceru jsem se koukla na internet nasla si co by to mohlo byt a jak na to.kdyz jse si konecne nasla a paskla puchyrek,tak se to provalil a to vam byla takova uleva ...
pak se budime prblizne kolem 6-7 ,no a ja ho mam naucenyho,ze po jidle se spinka.kolem 8-9 ho pred dalim kojenim uz obleknu nakojime a spinkat k ranu si taky pred kazdym kojenim trochu pokecame a zasmejeme ,jeste v posteli.do noveho de se poustime tak kole 10-11 hodiny.prez den kojime kazdy2-3hodiny.a zbytek dne se snazim ,aby spinkal.
jsem si myslela,zeje o normalni,aby mimi v toto veku hodne spinkalo,tak ho davam stale spinkat.
asi jak tak vidim,mame velke stesti.
preji hodne sily vsem maminkam

Jo my jsme na tom podobně, ale začínáme si zvykat na zimní čas..nejdřív se mi budila ve 3hod,.pak ve 4hod..no a už jsme to dopracovaly až na půl 7hod...chodím spát skoro kolem 8-9hod..abych byla OK a ne KO..

Ahoj Simíku,

toje u nás normální vstávání.Kubík kolikrát vytrapuje už ve 4hodiny ráno.
Já bych sice si někdy ráda přispala,ale zase mám delší den a víc toho udělám:-)

Ahojky Simíku, jak víš tak jsem tady řešila neusálé buzení v noci....už jsme krásně spinkali, vstávali v noci jen 2x...no a přišel opět přesun času a my se budíme snad 10x za noc :w: Spinkat chodí kolem 20h a vstává od 5:30do 6h :r: ...a to mi před tím přesunem času vstával po 7h :w: Jsem zvědavá jestli to zase budeme dávat do kupy celý zimní čas a pak zase příjde čas letní a my se zase rozhodíme :n: ...je to pořád dokola a už jsem z toho vážně unavená :r: Aspon přes den je zlatíčko....no teda včera byl protivný, protože ani dopoledne pořádně nespinkal, tak jsem s ním jela ven a tam taky nic moc....asi do toho všeho i zoubky :w: Tak hlavu vzhůru...snad bude časem líp :a:

Simi, to máš ještě dobré. Ten můj raubíř usne tak v 9 večer, v 11 nebo kolem půlnoci je vzhůru a pak kojím po dvou hodinách, někdy i po hodině a v 7 už se naštvu a vstanu. :///: Pak vyžaduje až do oběda pozornost ( jak je sám tak pláče ). Odpoledne si tak půlhodinky, vyjímečně hodinku schrupne a do 7 večer, než ho koupu zas vyžaduje pozornost. Jak dlouho se to dá vydržet, než se zhroutím ? :00: :s: Buď v klidu, nejsi v tom sama! :a:

jestli tě to uklidní,nejsi sama,malá usíná většinou mezi 20-21h a budí se okolo 7,mezitím po dvou hodinách kojení...Včera jsem jí dala spát před 19h,ještě ve 22 nespala,budila se okolo 3h i po půl hodině a vstávala v 6,zívá,ospalá,ale spát nebude.V kočárku spí 30 min dopoledne,30min odpoledne :00: poslední dobou je to čim dál horší :§)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky