bradavky

31.10.2008

Ahoj baby,mam dotaz v nedeli to bude tyden po ovu a porad me boli prsy a brni bradavky je to normalni?to ze tu kuzicku kolem mam hodne vysusenou to je asi tim,ze jsem v mladi byla ekzematik tak se me to na jare a podzim drzi.co poradte.diky pa kata :a:

nemá cenu si dělat test dříve než týden po vynechané MS! Znám to z vlastní zkušenosti. Akorát mě to stresovalo. Ono se totiž může stát, že bude pozitivní, ale najednoui dorazí MS, protože každá MS může být malý potrat (ten se ovšem neřeší, prostě byl plod určen k zániku, ještě než měl vůbec šanci se objevit). Prostě to chce trpělivost! Budu všem moc držet palečky, mně to trvalo 5 let, ale až jsem se uklidnila a trochu změnila svůj život (pro baculky jedna rada, před těhu se mi podařilo zhubnout a snad i to mi pomohlo :///: ), tak se zadařilo a to v době, kdy už jsem kašlala na měření BT a sex jsem měla v tom měsíci asi jen 3x, protože nové zaměstnání u mě i manžela bylo časově velmi náročné. :s: Taky hlavy vzhůru, jste mladé a jednou to 100% vyjde!!! :c:

mne tohle holky tzačalo delat jak jsme vysadila HA a vždy tak po ovu mne hrozne boli bradavky až do další MS a jsou citlive ale fakt hodne

Čauky,já mám dneska týden po ovu a mám to stejný co ty,píchaj mě prsa a mám supercitlivý bradavky.Tah doufám v to stejný co ty ;)

In reply to by buterrfly

Poslední MS byla 9.10 ovu byla asi před týdnem,dělala jsem si včera testik prej citlivej a po asi 10min. se mě tam mihla // čárka a to jsem s tím testem musela pod denní světlo a ještě k tomu hodně šilhat,abych ju viděla tak nevím,jestli jsem si ju nevsugerovala :? Jinak mě ty prsa bolej od té doy co mě skončila MS píchaj mě a bradeky mě taky bolej a co ty?

In reply to by buterrfly

me to taky začalo asi 5 den po ovu a trva to doted.Delala jsem si tento tyden tehu test a je pozitivni.takze ted jsem tehotna mesic.Jinak prsa boli porad,prej to casem povoli.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky