24 TT

29.10.2008

Ahojky holciny, tak dneska zaciname 24 TT.. To leti jako blazen... Uz me zahltila nakupni horecka, takze uz mam 3 plny igelitky obleceni, hraci deku, postylku, uz jsme i vymyslela prebalovaci pul. Nemuzu si koupit ten klasickej, protoze mame tak maly byt, ze bych ho asi nikam nenarvala. Takze si jen koupim tu desku a prdnu ji na pracku a na noc si ji budu davat na postylku. UZ pekne rosteme. Pribrala jsem zatim jen 8 kilo, takze se uklidnuju, ze do 20 kilo bych to mohla zvladnou... U prvniho jsem pribrala 25. A co u Vas novyho????

Ahoj Romanko, tak to já už mám všechny věcičky na oblečení a nemohla jsem koukat na ty hromádky, tak jsem to včera vyprala a dnes to budu žehlit a skádat do mrňouskovy skříňky, kterou jsem mu uvolnila, protože také zatím bydlíme v bytě 2+1 a s tím místem to je děs. udělala jsem si seznam, co všechno budeme mimi kupovat a začala jsem před 14 dny, pěkně postupně každý měsíc něco, abychom nemuseli potom platit vše najednou.

Maly tip - mozna se bude hodit: ja mam taky pidi koupelnu a potesil me v Ikee sklapeci prebal.pult. Pracku mam v komore a tam bych asi prebalovat nechtela .-)
Takze az prcka prebalim, tak pult sklopim ke stene. Jeste, ze takovy chytry veci nekdo vymysli, ze jo :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, me se ty komody i libi, ale to misto nam tady chybi. Pockame az bude mimi trosku vetsi a takl za tri roky by jsme chteli baracek... Zatim mame jen jednoho raubire, tomu pokojik staci a potom to ne tu chvilku nejak vymyslime. A uz vis co budete mit? A mate vymysleny jmena???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka