Jak se dneska máte ???

30.10.2008

Ahoj všem přeji krásné ránko :) mě se dneska malá probudila s moc ošklivou rýmičkou :\/: tak to nepůjdeme ani na procházku, stejně je u nás venku ošklivo, lezavo a zima ale aspoň už neprší a jak je to u vás ????

U nás je taky ošklivo, venku sice už neprší, ale je tam hnusně... :( .Musím jít dneska s MAajdinkou na chvilku ven, včera jsme nebyly, protože jsem uklízela a pak tam pršelo, snad nám nezačne zase pršet, než se vyhrabeme... ;) .No rýmička, to je prevít, taky jsme ji už měly, ale chce to fakt pořád odsávat a nám dost pomohl Nasivin... :one: .Tak at jste brzo bez rýmičky.... :) .Musím jít přebalit Majdinku, asi se pokakala... :///: , no a pak možná ještě přijdu... ;) .

In reply to by Danka

U nás byla i změna kolem desáté vykouklo sluníčko ale jen na chvíli ted je zase ošklivo :( tak se nám k té rýmičce přidal i kašel ale přijde mi že to má z té rýmy... No já jsem zvědavá kdy mě se malá vykaká :? už nekakala 3 den a to je už jen na umělé a na noc kašičky... se mi pak posere až na záda :!k: :!k: :!k: hlavně aby se vykakala protože to co bylo včera to bylo hrozné :00:

Ahoj Maci, no u nás to samý :s: ale to se dá čekat - těch pár kilometrů....
Já tak nějak doufám, že malou žádná rýma ani kašlik nepostihne... dneska v noci mi ji Tom přinesl na kojení z postýlky s tím, že má úplně ledový ručičky. Musela jí být hrozná zima chudince. Bylo mi jí moooc líto.
Effka a Viktorka

In reply to by Effka

ahoj Effko a Viktorko :a :a: :a: tak je jasné že u nás bude stejné počasí ale je to hnus co ://: no pořád obdivuji ten váš tygřičí úbor :!k: :!k: :!k: mě se taky stává že má malá studené ručičky a nevím proč, doma máme dost teplo a má overálek s dlouhým rukávem a teplou peřinku a stejně je má občas studené ale nic s tím nenadělám protože kdybych jí oblékla víc tak bude zase zapařená :00: :00: :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky