kolik by melo vazit 14 ti mesini dite???

29.10.2008

moje teta ma 14ti mesicniho kluka a ten vazi necely 9 kg... me to prijde hodne malo a 27.7 meril 69cm... to Rozik mela v 8 mesicich 70cm a 7,96kg.... jak se to zda vam?

Kamarádky holčička má skoro 2 roky a 9kg, je to takovej drobeček. Nic jí není, jen je prostě droboučká.

Dokud to neřeší jeho dětská doktorka, tak bych to taky neřešila. Záleží jakou měl porodní váhu a délku, jestli má správné přírůstky váhy... Náš malej měl 3,90 a v roce měl 10,70 kg, za týden mu bude 14 měs. a má těch 11 kg + nějaké deko, ale ono je každý dítě jiný.

Víš ono je fakt každé dítě jiné. Můj bratránek byl v tomhle věku taky chrastítko a já bych ho v tom věku sežrala i s botama :s: Spíš myslím záleží na tom, jak se jeví jinak, jestli prospívá. Na váze a centimetrech nezáleží, každý jsme jiný a pokud to dr. neřeší, tak je to asi norma... :a:

no vzhledem k tomu,ze je i vzrustove malej,tak asi bude drobnejsi a bude to dohanet v puberte ;) ......pokud je cilej a zdravej tak je to v poho,vsak on to dozene :a\|: ;)

Každé dítě je jiné...já měla v roce a půl necelých 9 kilo a ve třetí třídě jsem měla 18kg, takže bych se na tohle neohlížela!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka