Ahojky všichni.

29.10.2008

Nazdarek snažilky, těhulky i maminky. Jak se dneska máte? Je tu některá snažilka, co čeká MS 4.11. My se snažíme teprve první měsíc, tak se snažím na to nemyslet a nic od toho neočekávat, ale moc to nejde. Navíc jsme byli o víkendu u známých, co mají 3 týdenní holčičku.
2 týdny už mě bolí celý podbříšek a jsem čím dál víc unavená a taky už jsem se asi 3 x malém pozvracela z různých apchů, které mi dřív nic nedělali, tak nevím. Ale asi si to spíš jen vsugerovávám. Uvidíme v úterý.
A co vy, jak jste na tom?

My se snažíme taky první měsíc a mám úplně stejné příznaky jako ty. Pořád mě pobolívá v podbříšku, jsem pořád unavená a občas je mi "blivno". Taky se na to snažím nemyslet, ale je to těžký. No uvidíme. Jinak já čekám MS 6.11.

Ahojky Marťulko :one:
Ja čekám MS 5.11. což je za tyden a ja sem hrozne netrpelivá :\/: Ted pres vikend byla ovu, tak jak mi to rekl Dr. tak vysel i testik. papám kys.listovou a piju kontryhel.čajík. a od pondeli si zavádím Ultrogestan.
pres vikend jsme se max. snažily ... :dance: Akorat me bolí prsa . . . když si sáhnu na bradavky tak bolí ... ale bojím se, že si to namlouvám a budu zase zklamaná :\/: Hodně stestícka

Ahojky :a: úplně Tě chápu. Já byla v sobotu na svatbě mýho bratránka. S přítelkaní chodí zhruba rok a půl, každý bydlí jinde, vidí se občas a najednou a zničeho nic je ona v 4. měsíci, takže byla rychlosvatba. Už je to na ní trochu vidět... Jak já jim to záviděla :\/: Sice jsem jim to i přála, ale víte, jaké to je... Včera byla v Jihlavě taneční soutěž, tak jsme tam byli. A byl tam taky kamarádčin bývalý taneční partner s manželkou a půlroční holčičkou... Ale ovulace tenhle měsíc byla :\x: Takže třeba už se mi tam šmudla taky zavrtává :||): Břicho mě bolelo hlavně včera (jako silná MS), dneska jen sem tam a trochu, ale za to přibyl tlak v prsou... A ledový nohy, bolesti zad a únava. Problém je, že si to všechno taky můžu namlouvat, takže uvidíme, jak to dopadne. Pokud by měla MS přijít zase 45DC, tak mě čeká 8.11. Do tý doby to nevydržím, takže pokud nepřijde do soboty večer, tak si zkusím v neděli ráno udělat test. Všem snažilkám pevné nervy :girl:

In reply to by Kačenka K

Nazdarek Káťo. Díky moc za podporu. Neboj, určitě se taky dočkáš, třeba je mimčo na světě. Já uvidím, tím, že je to teprve první měsíc, je to pro mě nové a víc se pozoruji. Dělám to ale i kvůli tomu, že potřebuji vědět, že jsem těhu co nejdřív. Dělám totiž v práci s chemikáliemi, takže by ihned po testu se // utíkám k Dr., který mi ihned dá neschopenku. Jinak se mi od rána dneska i motá hlava, tak možná spíš na mě něco leze. jen mě mate to bolení podbříšku, to mi nikdy nedělalo (pouze při MS). Držím pěstičky, aby to vyšlo a brzy se třeba obě budeme radovat s rostoucího bříška. Marta

Ahojky Marťulko :-), já čekám MS 6.11. Tak uvidíme :-). Každopádně ti budu držet palečky.. Je tu hodně snažilek, kterým se zadařilo hned první měsíc :-). My se snažíme třetí měsíc. Akorát tento měsíc je trošku jiný.. a to proto, protože jsem poznala poprvé ovulaci, tak jsme se hoodně snažili.. a uvidíme. Jinak mě pobolívá na pravé straně v podbřišku a dnes se ještě do toho přidalo pobolívaní prsou.. Noo tak nevím, nevím.. Nechci si nic namlouvat.. Ach jo..

In reply to by IvkkaaP

Nazdárek Ivko. Taky držím moc pěstičky. Třeba nám to oběma vyjde. Do úterka dlouhá doba, ale my se v pátek začínáme stěhovat do nového elkého bytu, tak mezi malováním, umýváním, balením a vybalováním třeba na to nebudu myslet. Ty se taky drž a zaměstněj se něčím. Jinak já jsme taky poslední dobou unavená a dneska se mi dokonce motá hlava, což je pro m značně nepříjemné, jelikož dělám s chemikáliemi a hrozí je tak velké riziko úrazu. I proto čekám napjatě na úterý, protože v případě testu s // jdu hned na gyndu. jak jsme si již zjistila u Dr., budu kvůli rizikovému povolání ihned doma. Budu ti držet pestičky a hlavně se pak ozvi, jak to dopadlo. Marta

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka