CHAPU TO SPRAVNE??

29.10.2008

hojik holky! nejdriv se pochlubim ze sme s Rozikem spali od ctvrt na 9 do pul 8!!! sice dvarat papu ale to mi nevadi.... A ted to co potrebuju vyresit - vsichni mi rikaj ze budu mit rozmazleny decko a ja jm rikam ze ne ze Rozarka je hyckana a milovana.. a ted to moje oduvodneni :
ROZMAZLENE DECKO - je to co dostane vse na co si ukaze jen proto aby bylo ticho a nevztekalo se a rodice se mu nemuseli proto moc venovat - priklad : v obchode s hrackama sem videla a slysela cca 5tileteho kluka jak mame rek ze je zkurvena pica ze mu nekoupi toho robota - a maminka??? mu ho koupila a jeste se u toho usmivala...
HYCKANE A MILOVANE DECKO- nedostane vse na co ukaze ale proto se nevzteka, rodice si s nim hraji a pusinkuji a mazli a povidaji .... Tak co si myslite o mem vysvetleni??? chapu dobre vyznamy tech slov???

jo tak taky nevím jak chápat : Rozmazlené děcko a milované...jako mýmu mimču jsou 3 měsíce a snažím se mu věnovat,ale taky potřebuju prostor pro sebe tak se ho snažím nechávat taky samotnýho at se snaží zabavit a ten popis tý maminky v krámě...ktomu bych jen dodala..už by jí ode mě měl...nejsem pro americký způsob výchovy :s: jerabina

Ahojík :a: Tak nejdřív k tomu spinkání: Můžu ti jen tiše závidtě. Mikuláš nechodí spát nikdy před devátou večer. Spíš tak v půl desátý, v deset :( V noci se alespoň 5-6 krát vzbudí a konečný probuzení je tak mezi 7 a 8:30. Žádnej režim, žádný normální spaní :( :( :(
Jinak s těma vysvětlivkama s tebou souhlasím ;) A to, cos slyšela, je teda síla :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: Toho bych se dočkat nechtěla. Ale to záleží hlavně na mě, jak si Mikuldu vychovám. Tak doufám, že to zvládnu dobře :00:

In reply to by Zuzu

:jawdrop: to spinkani je teda hruza... jako mala ta chrni ale staci aby si prdla a ja uz sem vzhuru.. a ted ma obdobi kdy prdi tak ze to jë mazec :s: a stou vychovou to je pravda! jaky si to udela takovy to ma a vychova zacina od utleho veku a ne od 2 let jak mi bylo receno

No, já bych řekla, že ten první příklad je spíš dítko nevychovaný, než rozmazlený, ale jinak v druhém bodě s tebou plně souhlasím :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jezis.. tak tohle treba mala udela 3x a dost... dam ji hracku jedno ji vyhodi z koacku podruhy a potreti a uz poznam ze to dela naschval ze ji to proste jen nepada a uz nedostane.... ta ty mamce prerozte prez hlavu jedna dve

já bych taky řekla že rozmazlenej je ten, ktrej dupe a mlátí sebou, dokud něco nedostane a řve na celý kolo. bych mu nadala pacholkovi, doufám že tohle u nás nebude, my budem mít rozmazlínka jen ve smyslu muchlání a chování :00:

In reply to by ivkahof

:s: vid ja ju porad muchluju a pusinkuju a nunu tutu- ale nesislam ana ni - to nesnasim... a proto mi rikaj hlavne ti co nemaj deti ze si ji tak rozmazlim ze ze z ni bude rozmazlenej smrad to uz pak na ty dotycny rvu co si to dovolujou ze Rozi neni smrad!

In reply to by Johanka a Rozinka

přesně :one: jsou to naši muchlánci :s: a taky bych křičela, kdyby to o našem zdendovi někdo řekl, že bude rozmazlenej smrad :spid: to bude až tehdy pokud povolím a všechno mu dám ale zatím jsou to přeci naše prdelky a moc toho nechtěji, krom toho mýho prsa :s:

Ahoj!!! Souhlas... hlavně ten chlapeček s tím robotem byl hodně chytrej.. ten má matku pod palcem od malička... chci vidět, co s ní bude dělat v patnácti, jí bude držet hlavu pod vřelou sprchou a bude na ni řvat, ať mu vysolí ty prachy na koks, no a v 17 ji zabije, aby už měl od ní pokoj. PA .. taky budu hýčkat a milovat :\x:

Já bych řekla, že určitě jo, Johanko. To první se ještě zkráceně nazývá spratek. :s:
A proč ti všichni říkají, že budeš mít rozmazlené dítě? Protože se jí hodně věnuješ? Vždyť je ještě malinká, teď to naopak potřebuje! Psychologové říkají, že je to pro vývoj dítěte naopak podstatné.

In reply to by Johanka a Rozinka

Ty máš a budeš mít milované dítě. V tom je podstatný rozdíl. :) A jak jsem psala, pro jeho vývoj je to naopak dobře, myslím, že jsem četla, že z takových dětí pak rostou sebevědomí lidé, co jsou vnímaví k druhým a prostě dobří ve společnosti ostatích lidí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky