10 kg dole JUPÍIIII!!!

28.10.2008

Hezký den přeji, tak se to povedlo za necelý měsíc mám 10 kg dole!!! Už se zase konečně cítím jako člověk, jelikož jsem přibrala skoro 30 kg tak mám ještě co dělat. Je fakt že jsem ani nedoufala že by to mohlo jít dolů takhle rychle.....jen chci některé uklidnit..nedržím žádnou drastickou dietu, jím zdravě, hlad nemám...prostě se cítím skvěle. Tak doufám že to takhle krásně dolů půjde dál...

ahojky taky se snazim neco zhubnout ale nejlepe to asi pujde az prestanu kojita budu moci chodit cvicit:-)

je to vam holky zavidím , ja jsem po porodu už skoro pul roku a zbylo mi ještě 8kg a to jsem přibrala jen 13kg, nejim sladke a snažim se nepřecpavat , kojim jeste ted , sice jen trochu ale pořad a kila se mě drži jak židovska víra....chodim na prochazky s malou každy den a někdy i na 2-3h ...sousedka se mi směje že provozuji turistiku s kočarek :) no nicmeně to nejde a nejde dolu ....nemate někdo nějakej recept? :a\|:

gratulujuuu :qu: :qu: :qu: já se taky musím pochlubit, jsem necelý měsíc po porodu a mam dole 16 kg - 8 jsem nechala v porodnici a zbytek se ztratil po zdravém jídle, skákáním kolem malé a prochajdami s kočárem :) nicméně mi zbývá ještě jednou tolik :00: :00:

Ahoj Foxi,moc gratuluju :k: .A jak se ti povedlo vypustit ty sladkosti?Já pořád kojím,14.11.budeme mít půl roku a po sladkým doslova šílím.Postava se už trochu upravila,ale není to ono a ani nebude,pokud se nepřestanu cpát.

Tak to moc gratuluju,jseš vážně dobrá,já už taky čekám,až skončím s kojením a pak se na to vrhnu :a:

Za měsíc, to je opravdu krásné :) Já pořád kojím, takže se moc omezovat nechci a cvičit se teda nedonutím, tak sem zvědavá, jak dám dolů ty kila??? :jawdrop:

tak to gratuluji :-)
Já nabrala 25 kg, 10 šlo samo - téměř v porodnici a těch 15 se drží jako klíště a vůbec to nejde, jsem z toho už zoufalá. Za týden mi končí šestinedělí, tak budu moci cvičit, tak jsem zvědavá.

Ti gratulují a jen tak dál.Zrovna ted jsem to řešila s kamarádkou přes icq,že jsem zvědavá jak těch 17kg dám po porodu dolů.

In reply to by lu.kikina

ja nabrala taky 17 v poprodnici zustalo 10 ale zbytek zatim nic sem 4 po a sladky nejim pac ho nemam rada kdybych ho jedla tak sem asi jakou koule bo nevim dneska sem se měřila mám v pase o 11 cm víc než předtim svaly zpevněný což je prima akorát prostě špeková deka se mě drží nechápu jak to že všichni kojenim hubnou a se mnou e nic neděje a to se rozhodně necpu

In reply to by lu.kikina

Neboj to shodíš úplně v pohodě. Já přibrala taky 17 kg, v porodnici jsem nechala 6 kg a doma zatím 5 kg a to jsem 10 dní doma a neomezuji se v jídle :hu:

In reply to by lu.kikina

Já začala hubnout až 6 měsíců po porodu, protože jsem kojila do 6 měsíce a před tím jakékoliv pokusy omezit sladké skončily neúspěchem, protože malou to vždy rozhodilo, byla hold zvyklá na jinou kvalitu mlíčka.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky