rijen

24.10.2008

ahoj.... tak jsem se zrovna vratila z akce "necitim pohyby".... a spadnul mi kamen ze srdce..... cely den mi tvrdne bricho a chvilkama tak, ze jsem se nemohla ani nadechnout a mela jsem jakoby pocit malatnosti. A do toho jsem necitila pohyby. Tak jsme se v 7 vecer rozjeli do nemocnice, ja rvouci, ale vsechno dobre dopadlo.... a co jsem se nedovedela? Ze mam kontrakce a ze jsem otevrena na 2 prsty a ze se asi s pani doktorkou jeste dnes v noci uvidime... :///: tak jsem na to zvedava! Akorat, ze me neboli podbrisek, ale pod prsama se mi to jakoby stahne a ja nemuzu dychat poradne.... no fuj!

Ahoj Lulisku, tak kdepak jsi?? Nic jsem tu o tobě nenašla, tak snad je vše v pořádku a máš miminko doma a jen nestíháš! Dej pak vědět, jestli se tu někdy mrkneš :a:

Ahooooj,
tak jak to s tebou vypadá?? Už je miminko na světě??? Myslím že ano :qu: , protože je 27.10. a ty tu nikde nejsi. Tak se potom ozvi :one: . Tak paa a drž se! :a:

Verča

tak jestli budes dneska rodit, tak hlavne co nejrychlejsi a nejmene bolestivy porod. a bude dalsi :||): :qu: :qu: :qu:

no to je moc dobře, že je vše v pořádku...no a jestli dnes v noci pojedeš tak držíme pěsti, ať to vše proběhne v naprostém klídečku... :one: :||):

Ahojky, no úplně jsem se po té první větě lekla, ale koukám, že je vše v pořádku, tak to mi spadl kámen ze srdce taky! Budu na tebe myslet a držet pěsti ať vše dobře dopadne a hlavně ať to máš co nejrychleji a nejmíň bolavě za sebou :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka