jinak dobre ranko....

27.10.2008

dnes v noci sem ucinila uzasne zjisteni... pocitala sem to ze i dkyz Rozis pije sunar uz jem 3 x za den - jednou odpoledne - treba kdyz je venku , pak o pulnoci a ve 4 rano. a to 150ml - coz je 5 odmerek po 4g tak to za ten den 60 g a to mi vyslo ze krabice sunaru uz vydrzi na 10 dni!!!! takze uz zase trochu usetrime na sunaru...ale ono se to asi trochu vyrovna tema jogurtikama a presnidavkama.... jinak mam dotaz! komu z vas prijde normalni abych uklizela po sve 25ti lete sestre 24 letymu bratrovi a po sve 44 lete mamince??? tim uklizenim myslim vsechno! od prani prez zehleni po vytirani vysavani vareni nakupovani a tak... Vim ze to tu dela vetsina z vas ale to delate pro svou rodinu kde mate sebe maly deti a manzela ale tohle sou proboha dospeli lidi a ani to blby nadobi nemuzou po sobe umyt a kdy se napr. bratr vrati z prace a neni umyty nadobi - protoze sem nestihala zkrz malou tak misto toho aby ho umyl tak zacne nadavat ze je tu bordel a co je k jidlu kdy mu to reknu tak to je FUJ to nejim ... no a tak porad do kola.... :n: uz me toi vazne sere!!!Kdyz reknu ze jako laskave nejsem uklizecka a sluzka tak mi je receno ze sem cely den doma... ale to zew si kafe co mam k sinadi dopijim vetsinou kolem 5 odpoledne to je v poradku :n:

Johanko,ja bydlim teda s mym tatkou a brachou,a to same.Varim,uklizim,peru,zehlim,dokonce varim pro psa ktery je brachuv :n: No je to sice jen to,ze hodim maso do hrnce a to se dela samo ale i tak...A taky jsem to udelala tak,ze jsem uklizela jen po sobe a natalce a pak jak to vypadalo :sick: No hruza.Takze uklizim jak magor porad.A uklidim treba vecer v kuchyni,pak se podivam ze je uklizeno,tak si oddechnu a jdu lehnout.Pak jdu zas do kuchyne..A zas bordel.Treba od rohliku bordel,i blby maslo neuklidi do lednicky...Ale tak beru to zas tak ze zas nemaji moc cas.Ale vecer by mohly helfnout..

Ahoj Johanko. Tak to mi od nich přijde vyloženě trapný :( Měli by ti spíš pomáhat a ne takhle zneužívat.Vždyť tvoje mamča určitě ví, jaký je to mít malý dítě :w: Tak si s nima promluv, ne?

In reply to by Zuzu

to sem zkousela a i to ze sem se na to vykaslala - ze sem nic nedelala - uklizela jen po sobe a maly a.... no des takze sem zacala nanovo uklizet po vsech.. jinak by to tu bylo jak u ciganu....A mamca... ta mi rekla ze to zvladala se dvema detma... no a teda mamca obcas to nadobi vecer umeje jo ale jinak radsi si hraje se psem... minule - furt nadavala ze je v kuchyni chaoz... a udelala si caj a sla k tv- t ak sem cekala ze si to vypije a pujde mi helfnout.... a?? nic... takze ja malou v na ruce , lezla sem po kolenou a zametala kuchyn, umyvala nadobi a pak mala zacla do toho rvat a tak sem uklizela celou kuchyn sama - obcas sem s mńecim triskla aby ji docvaklo ze to nezvladam s malou a co se stalo? bylo na me kriknuto at se uklidnim a nemlatim... ale pak to ze bylo uklizeno to je v popradku..

Tak to je hustý. Já tu bydlím akorát s tchánem a ten si dělá všechno sám. akorát mu vařím o výkendu ,jinak si vypere a přes týden i uvaří sám. Teda takhle s tebou zacházej no hnus, hlavně teda bratr když ti ještě vynadá :spid:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka