Včera bylo Vašíkovi osum měsíců

26.10.2008

Je normální, že ještě neumí žádnou slabiku??ani máma ani táta a to to do něj hustim pořád.Ani mě nekrmí piškotama :D Když ho posadim do postylky tak se chytne kraje a je na kolinkách. a v Pepčově postýlce se mu podařilo jednou stoupnout,ale to se držel zuby nehty. Jinak sám si ještě nesedne.Docela se dobře plazí, ale na čtyři to přestal zkoušet. Ve čtvrtek se budil od půlnoci každou hodinu až do šesti do rána :00: to byl záhul.A přesně za měsíc budou Pepčovi tři roky :\x: :qu: :\x:

Kuk na tetku :girl: ...Vašík je prostě k spapání :c: ..ten kukuč, to nemá chybu....a neboj, všechno přijde, dej mu čas.....je to prostě chlap, dává si načas a pak mamku překvapí :h:

Je pěknej!! Neboj, každý dítě neníé stejný, i když říkaj že 7-8 měsíc už mamamamama, tatatatata a pod. už říkaj, ale ještě bych z toho nedělala tragédii...kolem 7měsíce si může začít stoupat v postýlce, ale spíš 8měsíc...no kdybych to měla brát podle tý mojí, která už od 6měsíce leze po čtyřech a stojí už taky měsíc a půl, je to sní záhul..už se snaží se o krůčky..:-)

vypadá úplně v pořádku a spokojenej, krásnej a šikovnej :h: , prostě jak má být. Nikdy děti neporovnávej. Každý je jiný a zbytečně se stresujeme pak. Je vás tu ale hodně maminek s 8mi měsíčníma prďolkama. Jinak máme děti od sebe stejně věkově. Verunce bude za měsíc 8 měsíců a Tomikovi za 2 měsíce 3 roky. Ivča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka