První pohyby

26.10.2008

Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat těhulek a maminek, kdy jako prvorodičky cítily poprvé pohyby miminka? Já čekám první miminko, končím 17tt a mám už od středy jednou za dva dny pocit jako by mi v břiše stoupaly bublinky, je to jen když jsem v klidu a jak se pohnu je to hned pryč, je to takový vnitřní šimrání. Mohlo by to být ono? Díky za odpověď :-)

Určo to je ono, na začátku 17tt jsem tak 2 dny cítila takové vlnění v bříšku, o 3 dny později první kopance a od 18tt každé otočení mimi a kopance dost intenzivně. V poradně doktorka říkala, že to je tím, jak jsem hubená a říkala ve 20tt, že pohyby jsou vážně dost intenzivní a že si ještě užiju :s: Davídek ji totiž kopnul, když mi prohmatávala bříško :///:

Ahoj, já jsem v 18tt a zatím necítím nic, ale mám poslední dny pořád nafouklý bříško, nevíte, co na to pomáhá?

Jooo to už je určitě ono. Máš štěstí, že to cítíš tak brzo, já jsem si musela počkat až do 22 týdne:-)

a v 18 tt jsem cítila šimrání, ale nebyla jsem si jista, teď už vím, že to bylo mimi a ve 20 tt už kopání a ve 22 tt už to bylo i na bříšku nekompromisně vidět :\x:

To je ono :qu: Já jsem prvorodička a tohle jsem začala cítit v 15tt, od 18 mě začal kopat, nejprve taky jenom v klidu a teď už je mu to jedno a řádí :) Jsem teda taky štíhlejší, na začátku jsem měla podváhu...no ale to už je pryč :s:

Ahoj,já si myslim že určitě jo.Já to šimrání začala cítit asi od 16tt,teď sem ve 20tt a je to regulérní kopáníčko. :00: Taky sem to dřív cítila jen v klidu ale teď to cítím i když třeba něco dělám-vařim nebbo tak.Je to super pocit :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky