sklamání :-(((

25.10.2008

Ahojky maminky, těhulky a samozdřejmě snažilky,
tak jsem dnes nevydržela a udělala jsem si test samozdřejmě negativní jak jinak. :(
Sice mám den do MS a BZ mám pořád 36,9 (už několik dní)
Tak jsem si myslela že by se konečně zadařilo a ono zase nic, :/;x: tak budu zase čekat na tu ošklivou červenou MS. :sick:
Já se z toho zblázním, začneme 13 měsíc snažení. :( Je mi tak smutno a tak na nic. :( Pořád si říkám roč já proč to mu tak je. To chci od života tak moc???? :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§)

Ahoj, určitě ještě vydrž. Někomu roste HCG pomaleji a na testu se ukáží // až za týden po vynechání. Pokud se snažíte víc jak rok, tak navštiv svého gynekologa a ten ti poradí. Držím palce, ať se ta mrcha nedostaví a na testu máš dvě krásné čárečky.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky ajskub,
zatím sem jen dostala proveru na srovnání cyklu, a ke konci listopadu jdu znovu na gyndu, s grafama BT, byla jsem i na odběrech krve, hormonální profil atd, a prý je to vše v normě. Tak nevím, doktor říká že by se tö mělo srovnat, pokud ne tak nás čeká spermigraf. Jenomže až se to manžílek dozví že tam bude muset jít, to bude oheň na střeše. Znáš chlapy. Já teď počkám do středy pokud to nedostanu tak su udělám testík. A uvidí se. Podle grafu BT jsem mohla otěhotnět 13.10. tak pokud by se to povedlo tak bylo asi brzo na test. No uvidíme. :)

Budu ti držet palečky ať tam za 14 dní uvidíš // ( a nebo alespoň tu druhou slabší ) moc bys si to zasloužila. :cc): Ale kdo by mám by pak dělal takové krásné tabulky, kdyby se z tebe stala těhulka :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Máš pravdu. Už se stím nebudu trápit ono to nějak dopadne. Když špatně tak třeba příští měsíc dobře. to jsem moc hodná že by si ten seznámek upravovala nadále :) To je asi občas dost blbý dělat v nemoci co??? myslím tím ty nemoce atd.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka