Děvčátka, potřebuju vás, nebo spíš vaše názory a zkušenosti, ohledně druhého očkování hexavakcínou...

24.10.2008

Byly jsme včera a Majdalenka tam má od včera od večera, nad tím vpichem, šílený červený flek a má ho tvrdý, je to normál reakce, jo a teplotu tentokrát máme 38,07... :( .Celý podvečer proplakala a před chvílí usnula.

Mě doktorka řekla, že se to možná objeví, ať s tím počítám a v tom případě to mám ledovat - přiměřeně a kdyby jí zrudla celá nožička, že mám hned přijít...ale naše reakce na včerejší očkování je vytrvalý spánek přes den i v noci :-)

In reply to by zizalka19

Jojo takovou poklidnou reakci jsme měly pr´ři prvním očkování, tak jsem si myslela, že to bude stejné, ale není... :n: .Spala sice venku, když jsme jely od doktorky a pak ještě přes hodinku venku na zahradě, ale pak už vůbec...

Ahojky Danko, Matýsek měl taky takovou reakci na hexu. První byla v pohdě a při druhé měl přes 38 a velký zarudlý flek na nožičce. Nemělo by to trvat déle než 2 dny. Pokud to tam bude mít i po tom nebo bude mít teplotu, raději se zkus poradit s Dr. :a: a moc držím palečky

In reply to by barcalka

Mi taky měly první v poho a bez horečky, ale dnes horečku má... :( , ono se vlastně něco odečítá, takže to není zas tak hrozné, ale když ona tak šíleně v jednu chvíli plakala, že jsem dostala strach... :( .No budu to hlídat a snad to bude zítra už lepší... ;) .

Ahoj. Rozárka měla úplně stejnou reakci na druhé očkování :( . Podle mě jí to sestra špatně píchla. Musela jsem jí dát na noc a potom ještě i ráno čípek na bolest. Naštěstí to zarudnutí potom zmizelo a další noc už byla v klidu. :a:

moc rada bych Ti poradila, ale nam se nic takoveho nestalo, diky bohu a to uz mame za sebou vsechny tri.radeji jsem si priplatila a koupila malemu naplast, ktera misto znecitlivi.maly se u ockovani smal...at jste brzo v pohode. :dance:

In reply to by Danka

moje teta je zdravotni sestricka a doporucila mi naplast Emla se jmenuje, aplikuje se na misto vpichu, teda na nozicku, cca hodinu pred ockovanim a mimi zadnou bolest neciti....nelituju penizek....

Danko, my to měli červený a tvrdý už i po prvním očkování a vstřebalo se to ;) zkus Majdalence na to plácnout měkký tvaroh, prý by to mělo vytáhnout tu horkost. já to teda nezkoušela, ale moje kamarádka tak přežila všechy hexy u svého syna. a určitě už bude zítra Majdalenka v pohodě ;)

In reply to by Danka

nojo, byla by krapet tvarohová :s: dát trochu na kapesník a zabalit a plácnout na chvilku na nožku , stejně až to zteplá, tak je to k prdu :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky