anovulace

23.10.2008

Dobré jitro :a: Nemáte prosím někdo zkušenosti s anovulací? Jak se pozná? Jak dlouho trvá léčba apod. Je to asi hodně velká pravděpodobnost našeho marného snažení :O a nevím co to obnáší :r:

Holky moc vám všem děkkuji za rady :) Já ten první den probulela, ale teď už tpo snad bude lepší. jen přítel se s tím nemůže moc srovnat, spěchá na mimčo.... Ještě jsem s léčbou nezačala, ve středu jdu znovu k Dr. a řekne mi co a jak podle výsledků testů. ještě jenou vám moc děkuji :a: a přeji hodně štěstí,pa.

Ahojík,
já mám osobní zkušenost s anovulačními cykly, dostala jsem na to Clostilbegyt, teď ho beru první měsíc a čekám na MS, bohužel si myslim, že se ta potvora dostaví :-( Mám stejné příznaky jako vždy, tak uvidíme. Jak dlouho trvá léčba to ti nepovím, myslim, že ti to neřekne nikdo, protože to je u každé individuální. Ale držim pěsti. Léčíš se nějak?

zkusenosti,s lecbou nemam,ale nekdo tu psal,ze dostal prasky na ovu a hned ten prvni cyklus otehotnel.ale gynekolog chce videt asi 3 mesicni mereni b.teploty.snad te to tu pisu spravne,ale nekde jsem to tu cetla

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka