6.monitor

23.10.2008

Tak dnes mam za sebou dalsi a zrejme posledni monitor. Dr mi opet udelal Hamiltona, ale ani jsem to nepocitila.... Jsem 40+1, volne pro prst, hlavicka naleha, vak blan zachovaly, zbytek cipku. No a jestli se v tyto dny porod nerozjede, tak mam prijit 29.10. na vyvolani v 7.00 na lacno. Parada! Tak jsem zklamana.... snad se to rozjede do te doby :(

Asi je u tebe mimískovi tak dobře, že se mu nechce ven! On totiž ještě neví, že maminka budeš stejně dobrá, ba lepší! Až se s ním poprvé pomazlíš, řekne si, že já mimino hloupý, nevylezlo dřív!!! :cc):

Ať to přijde tedy co nejdříve, snaž se mu to nějak vysvětlit, třeba si nechá domluvit, a ať ho máš v náručí co nejdříve! :h:
Eva

Ahojky, tak já jsme taky pořád těhu:( termín jsme měla na 20.10 už mám za sebou dvě kontroly v nemocnici a až na to, že mě po první kontrole začala odcházet hlenová zátka a druhý den taky , tak se nic neděje:) a v po jsme byla otevřená na 1cm a ve st na 1,5cm, tak když to takhle půjde dál, tak mě asi čeká vyvolání. A taky už jsme zkoušely všechno , ale nic nezabírá. Tak ať se ti to rozjede a máš to brzy za sebou

No ahojky, já myslela jak už nerodíš a ty pořád strašíš mezi těhulema :s: Tak budu držet palečky, ať už se něco děje a můžeš se hrdě hlásit mezi mamči :cc): :one:

Ahoj Lulisku ja si rano rikala,kde jsi,kdyz sme s holkama diskutovali ne vecne tema rijen:-)ja teda tipovala uz ze rodis,a ty si mezitim byla u Dr.Urcite se rozjede neboj.Ja byla v poradne vcera.Taky pro prst,cipek zanika,hlavicka naleha...ale nic vic,musim prej cekat.o vyvolani zatim jeste nemluvil,mam jeste necely tyden cas,ale uz bych to taky docela brala,sice mi je relativne dobre,ale uz je to docela dlouhy...Neboj urcite to brzo prijde...aspon ti udelal toho hamiltona,me nic a ani o tom nemluvil,priste se ho musim zeptat...I kdyz priste uz bych tam nejradsi nesla a mela to uz za sebou...

In reply to by Zaneta

ahoj, tak ty jsi taky jeste tady... ja myslela, ze jsem tu zustala sama z rijnovek :///: tak to mame stejny vysledky a porod nikde, co? :s: tak to treba vyjde aspon tobe, ze porodis do terminu.... :) tak rano tady byla diskuze? kolilk nas tedy jeste zbylo? :///: uz by me docela zajimalo co sssssssissinka a hany bany :h:

In reply to by lulisek

rijen...je tady jeste nekdo? zkousim vlozit odkaz nevim zda se to podari,delam to poprvy,jinak par nas tady je,ale co Hany a Sisinka to nevim...

Ahoj lulisku, ůbec sem skoro nestíhám chodit, ael vždy se koukám, co je s tebou..tak koukám, že nic..:-) Neboj, to se ještě může v klidu rozjet!! Já vím, že je to nepříjemné, máš nějakej termín a jsi prostě připravená, že to bude a ono nic..já byla taky nešťastná, ale přišlo to, miminko prostě ven půjde..:-) Držím moc pěstí a doufám, že příští zpráva bude, že máš miminko, už se moc těším!! :k: :a:

In reply to by lulisek

No my se máme docela fajn, jen jak říkám, absolutně nestíhám..:-( Je to tragédie..Monča skoro nespí, takže ani v těchto časech se nedá nic udělat..spinká je od cca 12-13...tak to tedy stihnu uvařit..:-D PAk usne na večer, ale to jsem totál..buď chodím uklízet, nebo na cvíčo, takže nic taky neudělám..no a jinak je vzhůru klidně do půlnoci..a přes noc se budí..ale zase vstáváme až kolem 9h.. Zdravíčko zatím dobrý, příští víkend jedeme do Prahy na vyšetření a budu vědět víc!!
Tak držím pěstí!! :h: :k: :||):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka