jsem na pokraji zhroucení

23.10.2008

já už to nezvládám :n: :r: ....Míša byl teď dva měsíce nemocnej a Kája chvilku taky,vůbec jsem nespala a byla se silami a psychikou v koncích....o víkendech mi pomáhá manžílek, ale přes týden je v práci a já jsem vyřízená. Nezvládám už nic.....v noci nespíme - malej je naučenej jak byl nemocnej usínat se mnou a Kája spinkala u mě, aby jí to nebylo líto. V noci se mi buděj na střídačku, přes den řádí jak černá ruka - oba dva :? a já už nemám sílu :r: :r: po večerech brečím a jsem uplně vyřízená a kolikrát jsem i líná se jít umejt :r: :r: :r: ....
Přes den křičím na Káju - i kuli kravinám, když mi malej kňourá tak brečím...
Zkouším ho dávat na hlídání tchýni, aspoň na chvilku abych si odpočala, ale malej k ní vůbec nechce, když je u mě a vidí ji, tak se ke mě přitulí a nechce ode mě :n: :jawdrop: ....rve mi to srdce ho tam nechat, ale musím.....jednak aby si zvykl, že má i druhou babičku a jednak i abych si trošku odpočala.Ale od tý doby co jí ho dávám tak je téměř hysterickej a potom mi pláče a nechce být chvilku beze mě :r: Když vidí Míša moji mamku tak u mě nechce být ani chvilku :h: . Já už nemám chvilku por sebe.....a už nevím co dál, jsem zoufalá a uplně v prdeli :( .
Někdo si řekne, že jsem nějaká cíťa či co.....ale věřím, že mě spousta z vás pochopí :k:

Děkuju :w: :w: :w: :w: Jste zlatíčka a moc mi pomohlo si přečíst vaše slova útěchy....snad bude líp, nám všem :h: :k: :k: :k:

Ja to rikala uz davno ze se moc nemejes :!k: :!k: :!k:
Neboj to se spavi,ja se bojim ze me tohle ceka taky.Nemoci,rvani,ponocovani a jeste ve dvou detech ://: :00: :00: :00: to musi byt zahul.Covek si musi pobrecet a jit dal.
Mala ke tchyni ze zacatku taky nechtela ani nahodou.To byl rev ze se to nedalo ale taky si zvykla.Ne ze bych ji k ni davala ale nekdy s ni jdena chvilku ven.Mimochodem jak spis se dvema detma?????Me mala kdyz spi se mnou zabere celou postel a me vystrnadi skoro az na zem. :!k:

In reply to by Zuzana.Picmouse

Neni to jednoduchý :n: ...A jak spíme...???Asi jako ty s Terkou...vezmu si ve finále oba prcky k sobě - každej z jedný strany se přitulí a já ležim a ani se nehnu, ráno jsem jak prkno a totálně vyfluslá jak po proflámovaný noci ://: .
Ale nějak to musim zvládnout.....nebýt našich tak už jsem asi v blázinci, moje mamka mi strašně pomáhá a většinou teď spíme u nich - mamka spí s bdí v noci s Míšou a já s Kájou spinkám :h: a taťka si přes den s nima hraje :h: .....

presne vim o cem mluvis a moc moc na tebe myslim,at zase vyjde to slunicko,ja mela podobnou krizi minulej tejden,presne jak rikas,totalne vycichla,ja nebyla ani schopna jit pro holku do skolky,proste sem nemohla,nohy nejak nechtely chodit a strasne bolely,nakonec musela sousedka..........Peta ma nateklou pusu,nechcou se mu prorezat zuby /zatim mame jen 3/ vyúpada to jako by mu meli ted vyrazit vsechny najednou,takze v noci taky nespi,knoura a porad se do neceho zakusuje,holka to je hurikan,pusu nezavre,ja porad ve strehu a chlap do vecera v praci....den co den.Taky uz to neslo zvladnout,ale nastesti byly volby a ja v komisi,takze skoro 2DNY,klidu a odpocinku.By clovek neveril jak strasne to pomuze,vylozene mi to zachranilo zivot....
Kettynko moc preju at se ti zadari vysetrit chvilku pro sebe a odpocines si :k: ...drzim palecky

Ahoj Kettynko,
i kdyz to z osobni zkusenosti neznam (tuky tuk), tak Te chapu. Ty rozhodne zadna cita nejsi, naopak, obdivuhodne to zvladas. Obdivuju vsechny maminky jako jsi ty, ktery zvladaj v pohode dva prcky. S tou tchyni a Misou to musi byt hrozny, ale je fakt, ze se to musi. U nas teda babicky moc nefungujou, takze to nemusim resit. Jinak preju, aby byli oba uz uplne zdravi a mohli jste si zase udelat nejakej peknej vylet, kde si poradne vyvetras hlavu. Drz se :a:. Pa Rada

ivka2222

kettynko vín o čem mluvíš,já jsem na malého taky dá se říct sama,ale ten tvůj prďolka stonavej,mrňavej a do toho ještě malá,smekám před tebou,vydrž prtka vydrž,obdivuju tě jsi silná ženská,já bych to asi nezvládla a proto jsem nechtěla děti tak brzy za sebou,ale povyrostou a budeš mít vše za sebou :one: chtělo by to aby jsi se mohla odreagovat,ale to je asi nereálné viď??

In reply to by ivka2222

Ivet, nezasloužím si obdiv..... :n: , ale děkuju :k: . Já jsem chtěl aděti po sobě minimálně 3 roky....a jsem za ně moc ráda,oba je strašně moc miluju...ale prostě teď momentálně jsem totálně vyčerpaná a v koncích, hlavně psychicky.Snad se to trochu srovná a bude líp, ale teď už prostě nemůžu a nevím co dál :r:

ivka2222

In reply to by kettynka

věřím ti a stejně tě obdivuju,jsi dobrá máma a je to tím,že jsou dost stonavý,jednou na to budeš vzpomínat a dětem to (s úsměvem vyčteš,maka mi taky říkává ty jsi mi ale dala když jsi byla malá :///:

Berunko to je mi moc lito, ja ti rozumim, to mam jenom jedno mimi a stejne byvam obcas tak vycerpana kdyz je nemocny (a obcas i kdyz neni. Nemuzu ti pomoct a to me moc mrzi ale preju ti proste at to zvladnes, at jsou uz deti zdrave a ty mas cas si odpocinout. :h: :h: :h: :h: :h:

In reply to by kettynka

Lucinko, kdybych vedela ze to zvladnu tak si ty tvy dva certiky vezmu domu aspon na dva dny aby ses aspon vyspala, jenze vim ze to je nerealny. :( Jak rikam, taky uz mam probrecenych par noci, hlavne to bylo teda v dobe kdy jeste ten muj tatka vyvadel a vypadalo to ze zustanem bez nej, a do toho byl malej v te nemocnici. Proto vim, ze clovek se strasne rychle muze dostat na dno. Vsechno chceme delat perfektne, chceme aby nase deti byly zdrave, abychom my byly v pohode a nestresovaly pak jeste deti. A ono to obcas nejde, proste to obcas na cloveka padne a jsme v koncich. I kdyz vis, ze Misa k babicce nechce, nechej ho tam obcas, protoze se potrebujes nejdriv dat do kupy ty. Az budes na tom lip, budes to zase zvladat a nebude to potreba. Kdyz nebudes ok ty, nebudou ani deti a budou o to vic zlobit. Vim ze slova nepomuzou, ale je to momentalne jediny co muzu udelat. :h: :h: :h:

In reply to by kettynka

Ahojky Kettynko, jseš moc statečná mamina, to mi věř. Přesně vím, o čem mluvíš. Mám kluky přesně 2 roky od sebe a je to pro mě někdy taky pěkný záhul, kdy nevím, co dál. Jsem na ně taky často sama a když je doma manžílek, tak se mi snaží pomáhat, ale času je málo, navíc teď ještě doděláváme naše hnízdečko. Je to hrozný, když jsou děti nemocný vidˇ? My jsme teď už taky asi měsíc nemocní a už mě to vyčerpává, protože celé noci nespím. Mám teď navíc nemocnou i ségru, takže se jí snažím pomáhat s jejíma holkama... Moc držím palečky, aby se to zlepšilo, Míša už nestonal a ty sis trošku odpočinula. :a:

Ahoj Ketty, halvně, že už jsou děti v pořádku a všechno se to srovná. Já mám teď obě děti taky nemocný a ty první dny jsem na tom byla dost podobně. Tomik měl po druhé laringitídu (dusil se) takže jsem dvě noci skoro nespala a hlídala, jestli dýchá. Verča je zase protivná a pořád brečí, když jí nemám v ruce. Nudle teče oběma. Děs. Včera jsem byla na večer pěkně v háji a třískala vším možným. Mně se nechtělo brečet, ale řvát a ječet. Dali jsme si s manželem večer bohemku. Přejde to. A bude zase dobře. :a: Ivča

Teda Ketynko :h: úplně tě chápu!!! To musí bejt strašný, mě stačí jeden rošták doma :jawdrop: a jsem k.o. Je strašně živej a taky večer padám únavou :00: Držím ti palečky, at je líp :w: :w: :w: bude líp :ww: :ww: :ww: I když to musíš mít strašný, nedokážu si představit ,mít 2 děti :/;x:

In reply to by happysil

Když já už ani nedoufám....už je toho na mě strašně moc a všechno se mi bortí!!!!!!Jeto záhul, ale oba je nade vše miluju a nikdy bych je za nic nevyměnila.....jsem za ně ráda i když se tak teď trápím...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky