Neuvěřitelné!!!!

23.10.2008

Ahoooj holčiny,
tak si představte,v červenci jsem měla výsledky z cytologie katastrofální,jak už jsem psala,v Teplicích mi chtěli vyndat dělohu= už nikdy mimi.Ale neváhala jsema šla spec.vyšetření do Ústí..tam mi řekli at se nestresuju,že pokud by nedopadli dobře,vyndají pouze čípek..tak že naděje na mimi...a ještě před tím vyšetřením jsem neváhala,navštívila jednoho pána,který se zaobíra bylinkami,doporučil mi pít sirup RA VIT a LAPACHO bylinky.Užívala jsem to skoro měsíc pak šla n avyšetření a holky dnes mi doktorka zdělila,že cytologie je v pořádku,pouze každý půl rok chodit na preventivní prohlídky :w: :w: To je neuvěřitelný co? Takže mužeme být s manžílkem v klidu a pracovat na mimi..i když možná už máme zaděláno :cc): dělala jsem si druhý testík a zase vyšla jen nepatrná druhá čárka,já nevim jak to popsat,jako stín te čárky.
No tak uvidím,mám 4 dny do MS,měřim si i teplotu i když tomu nějak nerozumim,každý ráno hned jak vstanu,a mám 37,2 co to znamená před očekávanou MS že mám tolik?? Díky za radu...

tak to ti moc gratuluju...hezky na sebe davej pozor a zkus testik udelat za 4dny v den MS..to uz tam bude urcite carecka jako vymalovana a hezky nam to zdokumentuj...hezky vecer

tu druhou čárku jsem měla taky jen nepatrnou na všech testech, a to jsem měla 5 dní po očekávaným termínu MS :) takže jestli tam prostě něco je, tak to těhotenství bude :) teplotu jsem si začala měřit a měla jsem pořád 37,1, ale to už jsem byla nevědomky "v tom" :\x: :\x: tak držím palce :qu:

:one: :e): tak to je super!! I ta teplota by tomu nasvědčovala, že se to podařilo!! Držím palečky!!

Tak to je super! Dobře, že ses nedala! Moc ti držím pěstičky. Já to měla úplně stejně, taky jsem 4 dny před MS měla takový stín a na velkém světle v určitém úhlu :s: A teď už tam mám krásné // Takže myslím, že to bude na gratulaci :a:

In reply to by Magdík.H

Aholky,já tomu nemůžu ani uvěřit,že by se konečně usmálo štěstíčko?? No jestli to je opravdu tak,že jsem těhulka tak se radostí zbláznim!!!!!!!!!!!!!!!!! Víte,mě je uplně i pohlaví,hlavně aby byly naše miminečka zdravé a vše probíhalo dobře...opatrujte se a užívejte těhu,maminky miminek :) moc Vám všem přeju nej nej....

s tou teplotou Ti neporadím tu jsem si nikdy neměřila jen jsem chtěla reagovat na ten stín té druhé čárky, také jsem to tak na začátku těhu měla ten stín je určitě slabá druhá čárka tak to asi budeš těhulka :qu: moc To to přeju po té čím jsi si musela projít za dva dny si udělej testík znovu a pro jistotu tučné čárky použij ranní moč to teprve uvidíš čárku :one: dej vědět.

Ahoj, tak to budu držet palečky,aby to mimi vyšlo.Já měla na testu nejdřív taky jako by stín té čárky a 1.10. se nám narodil Honzíček :c:

In reply to by JaninkaU.

Holky moc moc vám děkuju,gratuluji k těhu a tobě Janinko k Honzíčkovi,at vám dělá jen samou radost a vychutnávejte si každý okamžik... a taky jsis dělala těhu test před menstruací? A nevíte co to znamená,že mám BT 37,2 a 4 dny do MS ? Děkuju....

In reply to by Danča28

Když jsem si dřív měřila BT, tak den před ms mi vždycky zpátky klesla tak na 36,4 (předtím 36,9), takže jsem věděla, že to druhý den dostanu. Když budeš mít teplotu zvýšenou i za ty 4 dny kdy bys to měla dostat, tak je dost pravděpodobný, že jsi opravdu těhulka. Zkus zopakovat test z ranní moči.

tak ja mela blby vysledky s cyto v roce 2006,do telefonu mi rekl,ze rakovina to neni,ale se mnou to malem seklo,ze to rekl jakoby nic.Chtel mi prodat pripravky na intim hygienu,docela drahy a tak vytaminy,hlavne kyselinu listovou.Letos mi rekl,ze uz jsem za rizikem.Stehovala jsem se jinam,jiny doktor,cipek mam prej na jednicku a klidne muzu mimco.Uz je zadelano,jen jsem si jeste nedelala test,ale vim to,vedela jsem to uz tyden pred menzes,palily me prsa.Pri tom prvni tehotenstvi jsem poznala az ve druhym mesici,bylo mi spatne.S BZ zkusenosti nemam,jsem na takovy testy dost netrpeliva.Pockej par dnu a zkus to znovu.A nebo se hned vydej k DR.zjisti ti to z krve.Hodne stesti!

To jsou skvělé zprávy. Tak budu držet pěsti ať MS nedorazí a můžeš mít radost ještě větší

No to jsou skvělý zprávičky! Někdo bylinkám nevěří a přitom kolikrát pomůžou víc než doktoři, co zbytečně straší! Přeju ti, aby čárečka jen sílila a byla jsi opravdu těhulka :one: Klidně přihoď foto, ať ti můžeme říct, že jí tam vidíme taky :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky